Restoran Pastuv
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Pastuv

Rezervacija Restoran Pastuv

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Paštrovićeva 2, Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kapacitet

350 osoba

Čuveni restoran Pastuv sa dugogodišnjom tradicijom nalazi na beogradskom hipodromu i jedan je od favorita kada su u pitanju ljubitelji kvalitetne hrane iz svih delova Beograda. Rado posećen i uvek hvaljen, ovaj restoran će vas oduševiti kako ambijentom tako i kvalitetnom ponudom.

 

RESTORAN PASTUV HIPODROM

Ono što je nesvakidašnje u našem gradu a posebno zanimljivo u restoranu Pastuv za ljubitelje tradicije, jeste da se kafa poslužuje u fildžanu- tradicionalna Sarajevska posluga kafe, čorbe u kazančićima a specijaliteti ispod sača u zemljanim posudama. Renovirana sala koja je savremena i elegantno opremljena oduševiće ljubitelje ovakvog ambijenta jer ima mnoštvo zanimljivih detalja koji će vam ostati u sećanju i po kojem ćete pamtiti ovaj restoran. Idealna je za sve vrste proslava, venčanja, rođendane, Nove godine pa čak i poslovna okupljanja. Nema sumnje da ćete zaista uživati u ovakvom restoranu, a nakon ručka prošetati do argele konja i uživati u pogledu najlepših životinja.

 

SVEČANA SALA PASTUV

Poznat po neverovatnim proslavama koje organizuju, Pastuv je poznat i po kvalitetu kada je u pitanju gastronomski specijaliteti. U ponudi su specijaliteti nacionalne kuhinje i preporučujemo vam da bez sumnje probate teletinu ispod sača koja je definitivno najbolja u gradu. Sjajna ponuda vrlo kvalitetnog pića dodatno će dam ulepšati veče i imaćete priliku da isprobate najkvalitetnija vina. Restoran Pastuv poznat je po fenomenalno organizovanom dočeku Nove godine poslednjih godina, i svake godine sve je veća potražnja što zbog ambijenta tako i zbog atmosfere. Često ćete čuti živu muziku ovde i doživeti provod kakav zaslužujete.

 

RESTORAN PASTUV ADRESA

Restoran Pastuv nalazi se na adresi, u ulici, Paštrovićeva 2, na Hipodromu. Ono što je dobro kod ove lokacije je to što se nalazi kod novog mosta na Adi i vrlo lako i brzo se dolazi do njega.

 

RESTORAN PASTUV REZERVACIJE I KONTAKT

Ukoliko želite neku proslavu ili romantičnu večeru sa vašom dragom osobom u restoranu Pastuv, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

 

Slike Restoran Pastuv

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Pastuv

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 3 =
(0) Komentara