Restoran Piatakia na vodi
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Piatakia na vodi

Rezervacija Restoran Piatakia na vodi

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obala, Majora Dragutina Gavrilovića, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 00:00 Pet - Sub: - 12:00 - 03:00

Muzika

Grčka


Restoran Piatakia na vodi
je mesto koje će vas oboriti sa nogu. Počev od ambijenta pa do same usluge i čarobnih ukusa koji će vas odvesti u prelepu Grčku. Sve je rađeno u njihovom stilu što je odlična prilika za one koji uživaju u njihovim specijalitetima i bojama.

 

GRCKI RESTORAN BEOGRAD

Piatakia na vodi nastala je sa idejom da nam što bilje približi kulturu Grčke i učini njihove ukuse zaista drugačijim i posebnim. Zaista su uspeli u tome i gotovo da je nemoguće da ne posetite barem jednom ovo čudesno mesto. Restoran se nalazi u najlepšem delu Dorćola i predstavlja čist hedonizam uz uslugu koja će vas oduševiti i pomoći vam da odaberete specijalitet baš po vašem ukusu.

Pravi morski stil i ambijent sa najlepših grčkih plaža učiniće da se osećate veoma prijatno dok uživate u porodičnom ručku ili romantičnoj večeri. Na meniju se nalaze najrazličitiji mediteranski ukusi od mesa, povrća i najukusnijih soseva koja će vas ostaviti bez daha.

Nakon obroka prepustite se najlepšim grčkim desertima koji će vam posebno prijati i pripremaju se sa puno pažnje kako bi svaki gost uživao u ukusima.

Čaroban pogled na Dunav, odlični ukusi i najlepše melodije grčke muzike učiniće vaše trenutke u ovom restoranu zaista specijalnim, toliko da ćete sigurni ponovo vratiti.

 

PIATAKIA NA VODI ADRESA

 

Restoran Piatakia na vodi kao što smo rekli nalazi se u prelepim delu grada, na Dorćolu, na adresi Obala, Majora Dragutina Gavrilovića, Beograd.

 

PIATAKIA NA VODI KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u grčkim specijalitetima u intimnoj večeri, porodičnom ručku ili pak proslavite vaš specijalana dan, možete nas kontaktirati za više informacija pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Piatakia na vodi

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Piatakia na vodi

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Anja
Anja
Ovo je najlepši restoran u Beogradu!!!!!
03.09.2020.