Restoran Piatakia na vodi
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Piatakia na vodi

Rezervacija Restoran Piatakia na vodi

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obala, Majora Dragutina Gavrilovića, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 00:00 Pet - Sub: - 12:00 - 03:00

Muzika

Grčka


Restoran Piatakia na vodi
je mesto koje će vas oboriti sa nogu. Počev od ambijenta pa do same usluge i čarobnih ukusa koji će vas odvesti u prelepu Grčku. Sve je rađeno u njihovom stilu što je odlična prilika za one koji uživaju u njihovim specijalitetima i bojama.

 

GRCKI RESTORAN BEOGRAD

Piatakia na vodi nastala je sa idejom da nam što bilje približi kulturu Grčke i učini njihove ukuse zaista drugačijim i posebnim. Zaista su uspeli u tome i gotovo da je nemoguće da ne posetite barem jednom ovo čudesno mesto. Restoran se nalazi u najlepšem delu Dorćola i predstavlja čist hedonizam uz uslugu koja će vas oduševiti i pomoći vam da odaberete specijalitet baš po vašem ukusu.

Pravi morski stil i ambijent sa najlepših grčkih plaža učiniće da se osećate veoma prijatno dok uživate u porodičnom ručku ili romantičnoj večeri. Na meniju se nalaze najrazličitiji mediteranski ukusi od mesa, povrća i najukusnijih soseva koja će vas ostaviti bez daha.

Nakon obroka prepustite se najlepšim grčkim desertima koji će vam posebno prijati i pripremaju se sa puno pažnje kako bi svaki gost uživao u ukusima.

Čaroban pogled na Dunav, odlični ukusi i najlepše melodije grčke muzike učiniće vaše trenutke u ovom restoranu zaista specijalnim, toliko da ćete sigurni ponovo vratiti.

 

PIATAKIA NA VODI ADRESA

 

Restoran Piatakia na vodi kao što smo rekli nalazi se u prelepim delu grada, na Dorćolu, na adresi Obala, Majora Dragutina Gavrilovića, Beograd.

 

PIATAKIA NA VODI KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u grčkim specijalitetima u intimnoj večeri, porodičnom ručku ili pak proslavite vaš specijalana dan, možete nas kontaktirati za više informacija pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Piatakia na vodi

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Piatakia na vodi

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 8 =
(1) Komentara
Anja
Anja
Ovo je najlepši restoran u Beogradu!!!!!
03.09.2020.