Restoran Platani
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Platani

Rezervacija Restoran Platani

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja 45, Zemun

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00h - 00:00h

Muzika

Kapacitet

70 ljudi

ADRESA: Kej Oslobođenja 45, Zemun.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran sa dugom tradicijom - restoran Platani. Mesto gde se već desetinama godina sastaju obožavaoci probranih pića i dobrog zalogaja.

Sa lokacijom na samoj obali Dunava, na Zemunskom keju, restoran Platani uvek ima priliku da svojim gostima nudi nešto bolje i nešto više. Osluškivajući pažljivo i najsitnije prohteve svojih gostiju, iz godine u godinu raste u kvalitetu. Uprava i osoblje se već godinama trude da u svako doba godine imaju najukusnije i najkvalitetnije specijalitete raznih vrsta mesa, ribe i jela namenjenih vegeterijancima, na internacionalnom meniju.

U restoranu Platani bez obzira sa kog kraja planete dolazite uvek možete pronaći odgovarajući obrok, kreiran da zadovolji Vaš ukus, jer kuhinju restorana vode visoko kvalifikovani i predani majstori, obrazovani u raznim delovima sveta.

Usidren na Zeminskom keju restoran Platani veliku pažnju posvetio je bogatoj ponudi uvek sveže rečne ribe. Riba se sprema po receptima priznatih i velikih majstora kulinarstva, od kojih su neki ekskluziva ovog restorana. Porcija je domaćinska, kako i priliči mentalitetu Sremske obale Dunava. Svaki gost je bez obzira na gurmanske kapacitete izlazio prezadovoljan količinom i kvalitetom obroka restorana Platani.

Predma trgovačkom mestu, na svojoj teritoriji, Zemun je imao odlične restorane. Između ugostitelja se iz te tradicije razvilo svojevrsno takmičenje, što danas kao rezultat ima vrlo visok kvalitet ponude, po vrlo pristupačnim cenama. Jedan od razloga cestih poseta iz raznim krajeva grada sigurno je najraznovrsnija, najbolja i najkvalitetnija restoranska ponuda Zemuna.

U restoranu Platani svakodnevno možete videti čitave porodice, koje dolaze sa zadovoljstvom i poverenjem i koje se iz godine u godinu vračaju. Restoran je namenjen svim generacijama. Kapacitet klimatizovane sale je 70 sedišta, i letnje bašte sa oko 100 sedišta, obezbeđuju Vam udoban užitak u specijalitetima restorana.

Restoran Platani – mesto gde se dobro jede!

Dobrodošli!

Slike Restoran Platani

ADRESA Restoran Platani

Dodatne informacije

Parking

Javni parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Nova Godina - Restoran Platani - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Restoran Platani - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 2 =
(1) Komentara
Ljiljana

Ljiljana

Odusevljena sam svezinom i pripremom ribe. Preporucujem!
08.06.2017. by Ljiljana