Restoran Ruzmarin
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Ruzmarin

Rezervacija Restoran Ruzmarin

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dalmatinska 28, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Želeći da osetimo prave čari maditeranske kuhinje, pronašli smo savršeno i opuštajuće mesto vredno svake pažnje - restoran Ruzmarin. U svom jedinstvenom enterijeru i vrhunskoj ponudi, sigurni smo da ćete u potpunosti uživati.

 

RESTORAN RUZMARIN BEOGRAD

 

Restoran Ruzmarin Beograd je mesto koje ćete obožavati već nakon prve posete. Elegantan, sofisticiran stil kojim odiše doprineo je kompletnoj čaroliji ovog restorana i učinio da se osećate zaista posebno, ali pre svega ugodno tokom ručka ili večere.

Smešten na lokaciji gde grad nikada ne spava, pronaći ćete svoje parče raja za recimo poslovni sastanak, svečani ručak ili romantičnu večeru u dvoje. Šta god da osmislite kao povod u posetu ovom restoranu, budite sigurni da niste pogrešili. 

Ako ste ljubitelj mediteranske kuhinje, restoran Ruzmarin ispuniće sve vaše želje i zadovoljiće vaše ukuse, pa čak i onim najzahtevnijim gostima. U ponudi su vina domaćih i stranih etiketa, craft piva i aperitivi koji su za svaku priliku i odlično se uklapaju u svako jelo iz ponude.

Za magične ukuse, opuštajuća druženja i prijatne trenutke, posetite restoran Ruzmarin i doživite pravu eksploziju ukusa. 

 

 

RESTORAN RUZMARIN ADRESA

 

Magični restoran Ruzmarin nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Dalmatinska 28, Central Garden, Beograd.

 

RESTORAN RUZMARIN KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Ruzmarin i uživate u mediteranskoj kuhinji, restoran Ruzmarin je odličan odabir za vas. Rezervišite mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Ruzmarin

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Ruzmarin

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 6 =
(1) Komentara
Olivera
Olivera
Čarobno mesto, sve pohvale za mediteransku hranu!
19.01.2021.