Restoran Šaran
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Šaran

Rezervacija Restoran Šaran

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

ADRESA: Kej Oslobođenja 53, Zemun, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Moderni alaski duh i duša Zemuna – restoran Šaran.

Kafana koja je postala nadaleko šuvena po svojoj ribljoj čorbi jedinstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i dan danas koristi, otvorena je pre više od jednog veka. Otvorio ju je Vićentije Vukotić u prizemlju svoje kuće. Tik uz desnu obalu Dunava, ova prelepa kuća zrači svojom arhitekturom i od samog nastanka okuplja najslavnije persone i imena iz mnogih oblasti rada i đivota, i prvo mesto alasa koji su na ovo mesto dolazili punih ruku sveže ribe pravo iz njihovih čamaca. Nešto čime se Šaran i danas ponosi.

Pretoplom atmosferom, domaćinskom toplinom usluge, izvrsnom kuhinjom i bogatom ponudom u izboru karte pića restoran Šaran osvaja i pleni svoju publiku. Zidovima uobličenim u toplinu boje sunca, sa materijalima koji oslikavaju boje Dunava, masivnim komadima nameštaja od punog drveta i sitnim detaljima koji plene simbolizmom i unikatnošću, čine enteriijer restorana.

Restoran Šaran danas zauzima primat ugostiteljske ponude svojom kuhinjom. Godine i godine iskustva, rada, ambicioznosti, dobrog timskog rada, i mladalačkog zanosa rezultirali su kvalitetom i jedinstvenom ponudom. Održanom tradicijom na Dunavu, bogatom ponudom tradicionalnih i specifičnih jela rečne ribe su ono što se očekuje od restorana. Ali restoran Šaran otišao je i korak dalje, svojim gostima pruđa kvalitet i svežinu mora i morskog blaga i ne zaostaje u savremenim tokovima. Za one koji nisu ljubitelji ribe ima na ponudi restorana razne specijalitete, a takože se može pohvaliti i sopstvenom proizvodnjom slatkiša.

Opuštenoj atmosferi, dobrom piću, poštenoj usluzi i dobrom jelu restoran Šaran uneo je i note pesme. Vrsni tamburaši sa orkestrom i lepotom glasova i instrumenata čekaju Vas svako veče.

Restoran Šaran je tu zbog Vas, dobro nam došli!

Slike Restoran Šaran

ADRESA Restoran Šaran

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 6 =
(1) Komentara
Šaran

Šaran

Jako lepo izgleda, ono što je najbitnije hrana je izvrsna, usluga odlična. Čista petica.
08.06.2017. by Šaran