Restoran Sauvignon
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Sauvignon

rezerviši: 061/ 270 -2703
rezerviši: 061/ 270 -2703
rezerviši: 061/ 270 -2703
rezerviši: 061/ 270 -2703
rezerviši: 061/ 270 -2703
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Sauvignon

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bul. Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Čet 08:00-00:00; Pet - Sub 08:00-02:00; Nedelja - zatvoreno

Restoran Sauvignon je jedan od najboljih i najlepših restorana u Beogradu, poznat po svojoj izvanrednoj hrani i ugodnom ambijentu. Nalazi se u samom centru dešavanja, što ga čini idealnim kako za poslovne sastanke, tako i za opuštajuće večere ili provod sa prijateljima.

Meni restorana Sauvignon je vrlo kreativan, sa naglaskom na svežim, lokalnim proizvodima. Specijaliteti restorana su jela od ribe i mesa, kao i raznovrsne salate i fantastična predjela. Restoran takođe ima i odličan izbor vrhunskih vina, koji uključuje lokalne i internacionalne sorte, čiji ukusi će vas oboriti sa nogu.

 

RESTORAN SAUVIGNON BEOGRAD

 

Kada je u pitanju restoran Sauvignon Beograd, ambijent i enterijer restorana je elegantan i moderan, sa puno prirodnog svetla i pažljivo odabranim elementima. Gosti mogu da biraju između unutrašnjeg dela restorana ili terase sa pogledom na grad. Atmosfera je prijatna i opuštajuća. Tokom večeri, očekuju vas sjajne svirke i nastupi popularnih bendova i pevača, uz koje se možete opustiti i uživati u sjajnom provodu.

 

 

Usluga je izvanredna, osoblje ljubazno i profesionalno i u svakom trenutku spremno da vam pomogne u pogledu izbora jela i vina koje najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Ukratko, ako tražite fantastičnu hranu, odlično vino, dobru svirku i ugodan ambijent, restoran Sauvignon je pravo mesto za vas. Beograd je prepun restorana, ali ovaj restoran se izdvaja po svom kvalitetu i profesionalizmu, zbog čega ćete se sigurno vratiti.

 

RESTORAN SAUVIGNON ADRESA

 

Restoran Sauvignon se nalazi se na odličnoj lokaciji, a u pitanju je adresa Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

 

RESTORAN SAUVIGNON KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu Sauvignon, to možete učiniti putem broja 061/270-2703 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Sauvignon

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Sauvignon

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara