Restoran Sauvignon
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Sauvignon

rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Sauvignon

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bul. Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Čet 08:00-00:00; Pet - Sub 08:00-02:00; Nedelja - zatvoreno

Restoran Sauvignon je jedan od najboljih i najlepših restorana u Beogradu, poznat po svojoj izvanrednoj hrani i ugodnom ambijentu. Nalazi se u samom centru dešavanja, što ga čini idealnim kako za poslovne sastanke, tako i za opuštajuće večere ili provod sa prijateljima.

Meni restorana Sauvignon je vrlo kreativan, sa naglaskom na svežim, lokalnim proizvodima. Specijaliteti restorana su jela od ribe i mesa, kao i raznovrsne salate i fantastična predjela. Restoran takođe ima i odličan izbor vrhunskih vina, koji uključuje lokalne i internacionalne sorte, čiji ukusi će vas oboriti sa nogu.

 

RESTORAN SAUVIGNON BEOGRAD

 

Kada je u pitanju restoran Sauvignon Beograd, ambijent i enterijer restorana je elegantan i moderan, sa puno prirodnog svetla i pažljivo odabranim elementima. Gosti mogu da biraju između unutrašnjeg dela restorana ili terase sa pogledom na grad. Atmosfera je prijatna i opuštajuća. Tokom večeri, očekuju vas sjajne svirke i nastupi popularnih bendova i pevača, uz koje se možete opustiti i uživati u sjajnom provodu.

 

 

Usluga je izvanredna, osoblje ljubazno i profesionalno i u svakom trenutku spremno da vam pomogne u pogledu izbora jela i vina koje najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Ukratko, ako tražite fantastičnu hranu, odlično vino, dobru svirku i ugodan ambijent, restoran Sauvignon je pravo mesto za vas. Beograd je prepun restorana, ali ovaj restoran se izdvaja po svom kvalitetu i profesionalizmu, zbog čega ćete se sigurno vratiti.

 

RESTORAN SAUVIGNON ADRESA

 

Restoran Sauvignon se nalazi se na odličnoj lokaciji, a u pitanju je adresa Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

 

RESTORAN SAUVIGNON KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu Sauvignon, to možete učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Sauvignon

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Sauvignon

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara