Restoran Savski bistro
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Savski bistro

Rezervacija Restoran Savski bistro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Savski venac

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

U samom centru zbivanja, pronaći ćete sjajno mesto koje je vredno svake pažnje. Novo mesto otvoreno sa idejom da vam ulepša jutro ili veče, priuštiće vam vrhunske ukuse koje ćete obožavati. Upoznajte novi restoran Savski bistro.

 

SAVSKI BISTRO BEOGRAD

 

Savski Bistro u Beogradu probudiče sva vaša čula i potrudiče se da vam pruži pravu eksploziju ukusa na koje nećete ostati ravnodušni. U svom prijatnom i opuptajučem ambijentu, imaćete priliku da uživate u kompletnoj, bogatoj ponudi hrane ali i pića. 

U ponudi su vrhunska vina ekskluzivnih etiketa domačih i stranih vinarija, koje će se savršeno uklopiti u svako jelo.

Očekuje vas vrhunska usluga koja će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako bi vam na tenane objasnili svako jelo ili piće. 

Uživaćete u svakom trenutku provedenom ovde, a Savski bistro odličan je za svaku priliku, za jutarnju kaficu, popodnevni ručak ili romantičnu večeru.

 

SAVSKI BISTRO ADRESA

 

Restoran Savski bistro nalazi se na sjajnoj lokaciji, u pitanju je Savski venac i imaćete priliku da uživate u pogledu na čuveni spomenik Stefana Nemanje koji se prostire iz restorana.

 

SAVSKI BISTRO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Savski bistro, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali mesto za vas i vaše prijatelje.

Slike Restoran Savski bistro

ADRESA Restoran Savski bistro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 9 =
(0) Komentara