Restoran Skadarlijski boem
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Skadarlijski boem

Rezervacija Restoran Skadarlijski boem

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 36, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Skadarlijski boem je mesto koje odiše tradicijom. Pravi mali boemski kutak za one koji uživaju u pravim boemskim večerima i u duhu tradicije.

 

RESTORAN SKADARLIJSKI BOEM BEOGRAD

Restoran Skadarlijski boem nalazi se u Skadarskoj ulici i sama ulica daje pravu čar i lepotu restoranu koji je jedan od najlepših u nizu mnogih restorana . Ukoliko niste znali, na mestu gde se nalazi restoran davnih godina živeo je Đura Jakšić. Kao takav, postao je veoma posečeno mesto od strane turista i stranaca širom sveta.

Oni koji su imali priliku da posete restoran Skadarlijski boem reći će vam sigurno da ovaj restoran ima dušu. Posebno ćete uživati u specijalitetima nacionalne kuhinje koji su toliko ukusni da ćete poželeti da se ponovo vratite na ovo mesto.

U ovom restoranu dešavale su se mnoge važne manifestacije koje su trebale biti u duhu tradicije i restoran je proglašen za kuću gostoljublja kao objekat od posebnog značaja. Sigurni smo da ćete se osećati veoma prijatno i da ćete uživati u svemu što nudi ovaj tradicionalni restoran.

 

 

RESTORAN SKADARLIJSKI BOEM ADRESA

Jedan od najlepših restorana u Skadarliji, restoran Skadarlijski boem nalazi se na adresi Skadarska broj 36.

 

RESTORAN SKADARLIJSKI BOEM KONTAKT

Ukoliko ste poželeli da posetite restoran Skadarlijski boem i rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Skadarlijski boem

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Skadarlijski boem

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara