Restoran Sofa
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Sofa

Rezervacija Restoran Sofa

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd, Beton hala

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU SOFA

Restoran Sofa je pravi simbol beogradske Beton hale u Karađorđevoj ulici. Neobična i topla atmosfera restorana Sofa duguje se kombinaciji vedrine, otmenosti i pre svega udobnosti. Zbog toga je izbor mnogih koji žele istinski da uživaju!

Originalan i moderan, u svom meniju, restoran Sofa nudi kulinarsku čaroliju koja se sjajno slaže sa vinima i pruža pravo zadovoljstvo. Upravo je i tajna užitka u pravoj kombinaciji. Ovde možete probati evropsku, centralnoevropsku, italijansku, mediteransku, huhinju, odnosno spoj više kuhinja, tako da za svakoga postoji po nešto i sigruno niko neće otići nezdaovoljan. 

Sofa restoran je osnovan sa idejom da objedini sve elemente potrebne za potpuno uživanje u čarima Beograda i vrhunskoj kuhinji - atraktivna lokacija pruža nezaboravan pogled na zalazak sunca na reci, prijatan ambijent sa izuzetno pažljivo biranim detaljima, kao i uslužno, profesionalno i nasmejano osoblje su garant vrhunske usluge koja ovaj restoran svrstava među najbolje.

Ovde možete uživati u selekciji od 92 vrste vina koja se služe na čašu. Tu su vina iz naše zemlje, njenih različitih vinogradarskih rejona, potom iz Makedonije, odnosno sada Severne Makedonije, Hrvatske, Španije, Slovenije, Italije i Francuske.

Kada je reč o drugim pićima, u ponudi su mnogobrojni, raznovrsni kokteli. Naravno, selekcija viskija, rakija, konjaka i drugih alkoholnih pića. Možete birati točena piva, kao i ona u flašicama. Naravno, topli napici su nezaobilazni, a leti poseban hit je homemade ice tea sa pireom od voća, odnosno ledeni čaj, kao pravo osveženje za letnje dane. 

Sofa nudi i najbolja jela od mesa u Beogradu. Uverite se zašto je ukus pečenja iz ovog restorana utisak koji se prepričava!Tu su i ukusne paste i rižota, kao i poseban dečiji meni. Možete da se opredelite i za jela od ribe, supe, salate, kao i ukusne deserte.

Takođe ovde postoje opcije bez glutena, hrana prilagođena vegetarijancima, kao i opcije za vegane.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za restoran Sofa rezervacije:  

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije za restoran Sofa:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Restoran Sofa prima Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri u restoranu Sofa govore engleski jezik.

Slična mesta:

 

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Sofa: 062/262-212

 

RESTORAN SOFA LOKACIJA

Sofa restoran se nalazi u Beton Hali i treći je lokal po redu. Pre njega je restoran Druga Piazza a posle njega se nalazi restoran Comunale.

 

restoran sofa lokacija

 

Slike Restoran Sofa

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Sofa

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 8 =
(0) Komentara