Restoran Stara Trešnja
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Stara Trešnja

Rezervacija Restoran Stara Trešnja

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Petra Lekovića 26, Beograd 11030

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Stara trešnja restoran je sa dugom tradicijom, nalazi se na Banovom brdu i postoji od 1993 godine. Ljubiteji tradicije i domaće kuhinje na pravom ste mestu, obožavaće ovo mesto koje je vrlo prijatno za ručak ili večeru sa vašim najdražima.

 

RESTORAN BANOVO BRDO

Ako ste se nekada pitali odakle baš ovaj naziv, žarkovačke njive nekada su se delile na tri celine, trešnja, kajsija i breskva, restoran je sagrađen na njivi pod imenom trešnja i oduta i ime ovog fanstastičnog restorana. Ovo je restoran nacionalne kuhinje i svako jelo se priprema sa posebnom pažnjom. Vrhunski šefovi kuhinje pripremaju svako jelo na poseban način zato nema sumnje da ćete svakim zalogajem biti očarani. Specijalitet kuhinje je „Stara trešnja za dve osobe“ , za dvoje koji se vole, koji su zaljubljeni, a oni koji su to prevazišli u ponudi je „Tanjir prijateljstva“ . Takođe, restoran Stara trešnja poznat je po svojim čuvenim ćevapima koji se pripremaju na tajni način i morate ih obavezno probati.

 

MUZIKA U STAROJ TREŠNJI 

Enterijer restorana Stara Trešnja je strogo tradicionalan, odiše duhom srpske tradicije tako da ćete se ovde osećati vrlo prijatno jer je tmosfera totalno opuštena, od zaposlenih do gostiju svi su uvek nasmejani. Prelepa bašta koja odiše zelenilom oduševiće vas tokom leta kada poseduje debeli hlad i idealan je restoran za bilo koje doba dana ili noći. U ponudi su neverovatno kvalitetna vina koja dolaze iz podruma vina „Stara Trešnja“ iz Kruševca koje je proizvedeno od najkvalitetnije sorte vina. Muzika u ovom jedinstvenom restoranu je vrlo ugodna i prijatna za uši, tako da ovde možete uživati u intimnoj atmosferi i romantičnoj večeri sa vašim partnerom.

 

STARA TREŠNJA ADRESA

Restoran Stara Trešnja je ušuškan na Banovom brdu, daleko od gužve i buke kako biste uživali u miru, na adresi Petra Lekovića br. 26.

 

RESTORAN STARA TREŠNJA KONTAKT

Ukoliko želite da uživate uz romantičnu večeru ili pak dinamično veče sa vašim najdražim prijateljima, možete rezervisati najbolje mesto u ovom restoranu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Stara Trešnja

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Stara Trešnja

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(2) Komentara
MIŠKO - MIHAILO
MIŠKO - MIHAILO
"STARA TREŠNJA" JE MOJ OMILJENI RESTORAN JER PORED VRHUNSKE KUHINJE I AMBIJENTA, IMAM MNOGO LEPIH USPOMENA! PORED 2 SVADBE KAO KUM I JA SAM SVADBU NAPRAVIO U"STAROJ TREŠNJI"! KO JEDNOM DOĐE, DOLAZIĆE OPET!!! ******
12.05.2021.
Nikola
Nikola
divan restoran. mnogo lepih trenutaka sam tamo proveo
02.03.2020.