Restoran Stari Mlin
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Restoran Stari Mlin

Rezervacija Restoran Stari Mlin

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Plzenjska 10, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

40 osoba

Restoran Stari Mlin, ili kako bi mnogi posetioci rekli, najbolja čuvana tajna Beograda, nalazi se na opštini Savski Venac, konkretnije na adresi Plzenjska 10 u Beogradu. Potpuno skriven od buke i očiju a odmah do Mostarske petlje, restoran Stari Mlin pravi je biser nacionalne kuhinje! 

 

Kada se restoran otvarao, vlasnici su bili sigurni u jednu stvar, a to je da će to mesto biti istinska tradicionalna slika Srbije, kako samog enterijera, tako i kuhinje. Sam restoran je mali ali prepun detalja koje ne možete videti ni na jednom drugom mestu, napravljenih od drveta, kao i ceo restoran: od početka pa do kraja.

 

Takođe, ono što ih izdvaja od mnogih restorana u Beogradu je i to što većinu sastojaka, tako ukusne srpske kuhinje, prave sami ili kupuju od lokalnih prodavaca. Na interenetu smo čitali recenzije ovog restorana i ne postoji ni jedan loš komentar, što je neverovatna retkost u svetu ugostiteljstva. Vlasnici i osoblje je izuzetno ljubazno i zaista se trude od srca da svaki trenutak koji provedete ovde bude vredan pamćenja ali i potrošenog vremena.

 

Ako postoji neko mesto u Beogradu, a da ste ljubitelj domaće, istinske domaće kuhinje ili da imate nekog ko posećuje Srbiju, ovo je pravo mesto da pokažete kakav ukus upravo ima Srbija i Beograd. Od nevorovatne hrane pa do retkih srpskih vina, restoran Stari Mlin je definitivno naš izbor kada je sve navedeno u pitanju.

 

Rezervišite vaše mesto na 062 262 212

 

 

Slike Restoran Stari Mlin

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Stari Mlin

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
koi
koi
Your post has many detail information. I read all of your article and I genuinely like it. Thank you for discussing this great post. cookie clicker
22.06.2022.
Nova godina Beograd restoran
Nova godina Beograd restoran
Zaista prelep restoran za docek nove godine u Beogradu.
22.10.2019.
Restoran Stari Mlin
Restoran Stari Mlin
Brhunski etno restoran sa neverovatnom ponudom. Ako mozete, naterajte se da odete jednom - stalno cete ici.
12.08.2019.
Aleksandar
Aleksandar
Tako mi je drago da je neko napisao ovako lepu stvar za ovaj restoran, jer oni to i zaslužuju!
12.08.2019.