Restoran Stari Shanghai
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Stari Shanghai

Rezervacija Restoran Stari Shanghai

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Autoput 20, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Stari Shanhgai je naziv jednog od najlepših kineskih restorana u Beogradu, ali pre svega ovo je jedan od najpoznatijih restorana u Kini i tamo postoji preko 20 godina zato je zahvaljujući svojim specjalitetima i kvalitetu zaslužio mesto i na našim prostorima. Ukoliko volite pravi hedonizam, ovo je idealno mesto za vas.

 

STARI SHANGHAI BEOGRAD

 

Stari Shanghai malo je drugačiji od ostalih kineskih restorana u Beogradu, odiše komforom i prijatnom atmosferom zato je ovo mesto koje morate posetiti. Vrlo elegantan i otmen, privlači sve ljude koji su željni kvalitetnih i jedinstvenih specijaliteta iz Kine.

Širom restorana nalaze se detalji koji su tradicija Kine i krase ovaj restoran, takođe ima i deo za sedenje ukoliko biste želeli da ispoštujete celokupnu tradiciju daleke Kine, sedenje na podu na njihovim spcijalnim sedalima, nizak sto i štapići u ruke. Takođe, restoran poseduje VIP salon, Karaoke room, Japansku sobu i prostranu baštu.

Kako kažu, morate sve isprobati iz kineske kuhinje, ali ovde morate probati Pekinšku patku koja je neverovatna u Starom Shanghaju, zatim ljuta riblja glava, piletina sa zelenim čajem, i leletina sa karije, a nakon ručka zasladiti se savšenim poslasticama. Vrhunski kulinarski specijaliteti oboriće vas sa nogu potpuno. Vrhunski specijalizovani šef kuhinje dočaraće vam svaku aromu na poseban način i pobrinuće se da vam kineska kuhinja bude jadna od omiljenih.

Svako ko je jednom posetio ovaj restoran ponovo se vratio, i bez sumnje postao jedan od njihovih omiljenih restorana, zato gam orate posetiti kako biste se uverili u sve to. Restoran poseduje i parking pa vam dolazak u Stari Shanghai neće predstavljati problem.

 

STARI SHANGHAI ADRESA


Ovaj fantastični, jedinstveni i otmeni kineski restoran nalazi se u sklopu Belmax centra, na adresi Autoput 20.

 

STARI SHANGAI KONTAKT


Ukoliko želite da uživate u laganoj večeri sa prijateljima ili partnerom u restoranu Stari Shanghai, možete na vreme napraviti rezervaciju pozivom na broj 062/262-212 (SMS , Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Stari Shanghai

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Stari Shanghai

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tanja
Tanja
Ubedljivo najbolji kineski restoran u Beogradu!
30.03.2020.