Restoran Tikas
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Tikas

Rezervacija Restoran Tikas

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dragoslava Srejovica 1b, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

13:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Restoran Tikas jedan je od beogradskih restorana gde ćete okusiti najlepše ukuse nacionalne kuhinje. Smešten na 10ak minuta od centra grada, kraj teniskih terena na Karaburmi, restoran Tikas nudi potpuno uživanje, mir i očaravajuće ukuse.

 

RESTORAN PETAR AT TIKA'S

 

Restoran Petar at Tika's okružen je bogatom hortikulturom, sa jednom od najlepših beogradskih bašta smeštenoj u hladovini kestena, restoran Tika's predstavlja savršeno mesto za beg iz gradske gužve i predah od svakodnevnih obaveza.

U pitanju je mesto koje pruža pravi hedonistički trenutak koji će učiniti da zaboravite na sve i dobro se opustite u atmosferi koja je ovde prosto savršena. Očekuju vas nacionalni ukusi, a svako jelo priprema se sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Ljubaznost osoblja i jedinstveni koncept restorana Petar at Tika's učiniće da ovo mesto postane vaša druga kuća gde ćete učesto uživati sa vašim najdražima. Osetite čaroliju ovog specijalnog restorana i uživajte u svakom ukusu koji će probuditi vaša čula.

 

 

RESTORAN TIKAS ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, restoran Tikas nalazi se na Karaburmi kraj teniskih terena, na adresi Dragoslava Srejovića 1b, Beograd.

 

RESTORAN TIKAS KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajni restoran Tikas, rezervišite mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Tikas

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Tikas

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara