Restoran Ušće
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Ušće

Rezervacija Restoran Ušće

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h - 00:00h

Muzika

Lounge

Kapacitet

120 ljudi

 

Adresa: Bulevar Ušće bb, Novi Beograd, Beograd

Info&Rez: 062/780-100

U neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti, preko puta kalemegdanske tvrđave, na levoj obali Save nalazi se restoran Ušće. Priznatog renomea i dugom tradicijom, sa novim ruhom prkosi najezdi splavova. Objekat je kao rezultat arhitektonskog dela arh. Maksimovića i enterijerskog uređenja poznatog beogradskog boema i slikara Maria Maskarelija, ušao u udžbenike oblasti arhitekture kao prvi javni objekat savremene arhitekture. Poseduje lokaciju na najlepšem mestu Beograda, često korišćenom za snimanje spotova, filmova i reportaža jer se tu u vodama Save preslikavaju stare zidine Saborne crkve, Kalemegdana i staklenih fasada Novog Beograda. Na mestu gde se mimoilaze i sidre jahte i tankeri, bele lađe pune svetskih turističkih nomada, šlepovi i ribarski čamci.

Na takvoj i toj lokaciji se nalazi restoran Ušće, staklen i sav u zelenilu sa restoran salama sa kapacitetom od 120 sedišta, 180 sedišta sa dve letnje restoran terase (otvorena i pokrivena), dve kafe terase sa 120 sedišta, kafe salom od 60 sedišta i aperitiv barom sa 30 sedišta.

Umorni ste od užurbanosti, posla, gradske buke, turističkog obilaženja beogradskih znamenitosti, šetnji stazama pored Dunava i Save, i hoćete ličnim ili poslovnim prijateljima da pokažete lepotu i uvažavanje ove lokacije, hoćete da dobijete vrhunsku uslugu, ili hoćete da oduševite svoju lepšu polovinu, pustite vode Save da ponesu Vaše frustracije i brige i posetite restoran Ušće gde ćete biti dočekani, opsluženi i ispraćeni visoko stručnim ugostiteljskim profesionalcima, a pre svega dobrim domaćinima.

Restoran Ušće nudi specijaltete internacionalne i domaće kuhinje sa veoma bogatom ponudom specijaliteta rečnih i morskih riba, kao i vrlo bogat izbor vina iz svih poznatih vinarija. Takođe po povoljnim cenama nudi menije za poslovne i svečane prijeme (švedske stolove, bankete, svadbe, koktele, itd.. ). U večernjim satima ima animir i muzički program, za potrebe prezentacija ili svečanosti dopunjava se folklorom.

Slike Restoran Ušće

ADRESA Restoran Ušće

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(2) Komentara
Ресторан ушће

Ресторан ушће

Спора услуга, конобар покушао да врати 1000 дин мањи кусур
31.10.2017. by Ресторан ушће
Restoran Usce

Restoran Usce

Restoran je bas moderan, na dobrom mestu, klopa je brutalna. Vredi posetiti!
30.05.2017. by Restoran Usce