Restoran Wok Republic
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Wok Republic

Rezervacija Restoran Wok Republic

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Francuska 5, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Wok Republic je postao jedn od najinteresantnijih restorana u Beogradu. Što zbog svog enterijera tako i zbog neverovatnog ukusa koji ćete ovde osetiti. Ukoliko volite d eksperimentišete sa ukusima i uživate u azijskoj kuhinji, ovo je pravi raj za vaš stomak.

 

WOK REPUBLIC BEOGRAD

Wok republic ima vrlo interesantan enterijer pre svega, ambijent je vrlo opušten, na zimadovima skoro svuda na zidovima nalaze se grafiti koji su tipični za Aziju, a sam enterijer je nekako indrustrijski sa fantastično ukombinovanim bojama. Svaki kutak ovog restorana urađen je jedinstveno i sa puno pažnje tako da sve deluje zaista posebno u odnosu na druge restorane.

Što se hrane tiče, morate se uveriti lično. Definitivno će vas svako jelo oboriti sa nogu i budite uvereni da ovakve ukuse još nikad niste probali. Svi zaposleni imaju mnogo iskustva u azijskoj kuhinji tako da je kvalitet zagantovan. Većina koja je isprobala specijalitete ovog restorana sa zadovoljstvom preporučuje nudle, jela Wok Republic i supe, i nezaobilazni Pad Thai.

 

Wok Republic idealan je da odete sa prijateljima na ručak ili na večeru sa partnerom. Takođe, imaju i dostavu ukoliko nemate vremena za restoran. Ono što je vrlo zanimljivo jeste da je deo gde pripremaju hranu od stakla i u prolazu možete gledati i naručiti sve specijalitete koji se prave.

Ovaj interesantan i urban restoran Wok Republic obavezno morate posetiti da bi ste razumeli o čemu pričamo.

 

RESTORAN WOK REPUBLIC ADRESA

Popularni i moderni restoran Wok Republic nalazi se odmah do dobro poznatog restorana Klub književnika, u samom srcu Beograda, u Francuskoj ulici 5. 

 

WOK REPUBLIC KONTAKT

Ukoliko želite rezervaciju u restoranu Wok Republic za vas i prijatelje možete pozvati na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Wok Republic

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Wok Republic

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(1) Komentara
Tanja
Tanja
Najbolji azijski restoran ubedljivo, em lepo i čisto, em preukusno em enterijer neverovatno kul!
02.04.2020.