Restoran Zlatni Bokal
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Zlatni Bokal

rezerviši: 062 262 212
rezerviši: 062 262 212
rezerviši: 062 262 212
rezerviši: 062 262 212
rezerviši: 062 262 212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Zlatni Bokal

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 26, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 02:00h

Muzika

Tamburice

Restoran Zlatni bokal nalazi se u boemskoj četvrti Beograda, i predstavlja posebnu i kulturnu beogradsku kafanu. Restoran je otvoren još u 19. veku u Skadarliji i do dan danas pruža fantastičnu ugostiteljsku uslugu.

 

ZLATNI BOKAL RESTORAN


Zlatni bokal restoran
je prepoznatljiv po tradicionalnim specijalitetima srpske kuhinje, ali i sa profesionalnim osobljem koje će vam pružiti profesionalnu uslugu. Prepoznatljivi skadarlijski ambijent restorana koji privlači kako domaće, tako i mnoge turiste iz celog sveta, jedan je od razloga zašto posetiti ovaj sjajni restoran.

Dekorativni izgled restorana, koji je sačinjen od drveta i cigle, a tepisi i stolovi su dizajnirani na tradicionalan način. Romantično sveto i mnogobrojne slike dodatno će doprineti da svaki gost restorana Zlatni Bokal nikad ne zaboravi sjajnu atmosferu dobrodošlice.

Što se tiče gastronomske ponude, u meniju restorana možete pronaći mnogobrojne specijalitete nacionalne kuhinje, roštilja i starih srpskih jela, ali i internacionalne specijalitete kao što su svinjska rebra na žaru „Spare Ribs“, vojvođanska vešalica sa kulenom, ali i mnogi drugi.

Restoran Zlatni bokal takođe raspolaže Wolt dostavom, poručite za poneti ili jedite u restoranu.

 

ZLATNI BOKAL SKADARLIJA


Ono što se posebno ističe iz ponude restorana Zlatni Bokal Skadarlija, jeste posluga mešanog mesa u zemljanim posudama sa kajmakom i pečurkama, a sve je to zasnovano na srpskoj osnovi. U Zlatnom Bokalu, uz sjajne tradicionalne specijalitete možete uživati i uz fantastične repertoare tamburaškog orkestra. Ukoliko se odlučite da posetite restoran Zlatni Bokal Skadarlija, najbliži parking vam je u Cetinjskoj ulici, koji se nalazi u blizini lokala.

 

ZLATNI BOKAL KONTAKT


Kontakt
telefon za Zlatni Bokal restoran je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i putem njega možete rezervisati vaše mesto za porodični ili poslovni ručak.

 

ZLATNI BOKAL LOKACIJA


Restoran Zlatni Bokal
nalazi se na sjajnom lokaciji, u boemskoj Skadarliji, odnosno na adresi Skadarska 26, Beograd. Skadarlija je najstarija četvrt u Beogradu i pravo je ogledalo srpske tradicije i ugostiteljstva.

Slike Restoran Zlatni Bokal

Dodatne informacije

Parking

Da. U Cetinjskoj ulici

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master Card

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Restoran Zlatni Bokal

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara