Rodizio restoran
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Rodizio restoran

Rezervacija Rodizio restoran

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Milutina Milankovica 11c, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 23:00

Svako ko ceni najkvalitetnije gastronomske specijalitete, sigurno je čuo za restoran Rodizio. Ovo mesto inspirisano je Brazilom i autentičnim ukusima, koje ova egzotična zemlja nudi.

 

RODIZIO RESTORAN

 

Rodizio restoran, pre svegaosmišljen je sa idejom da Beogradu pruži jedinstven doživljaj hedonizma. Angažovanjem vrhunskih stručnjaka i top menadžmenta, stvoreno je mesto koje je u potpunosti drugačije od svih ostalih.

 

 

RODIZIO ENTERIJER

Rodizio od skoro je u potpunosti renoviran ali je ostao dosledan svom jedinstvenom konceptu. Svaki kutak ovog restorana osmišljen je sa puno ideja i smisla, a za poseban doživljaj angažovan je Viktor Kiš.

Ovaj priznati umetnik, napravio je skulpture od metala, koje se nalaze na zidovima i slikovito prikazuju Rio de Žaneiro. Simboli ovog grada, statua Isusa Hrista na brdu Korkovado i favele, učiniće da se u mislima, makar na trenutak, nađete na ovom specifičnom mestu.

Kombinacijom prirodnih materijala, poput kamena na šanku, poda od terakote i elemenata od drveta, kreiran je jedinstven enterijer vredan divljenja.

 

restoran hacienda rodizio 

 

RODIZO: NOVI SVET PREMIUM UKUSA

U mnogim restoranima u Beogradu, imate priliku da konzumirate dobro spremljen stek, a da li ste probali stek sa 24-o karatnim zlatom? Ovaj jedinstveni mesni specijalitet, ali i svi ostali stekovi, spremaju se dry-age procesom.

Za one koji nisu upoznati sa ovim terminom, dry-age proces, je prirodno zrenje mesa, koje se čuva u posebnim mikroklimatskim uslovima. Ovakav način zrenja mesa je proces koji traje 25 dana i vrlo je skup, pa se tako retko gde može probati ovaj specijalitet. Pored neprikosnovenog steka, Rodizio u ponudi ima 11 vrsti mesa i razne specijalitete od istih.

 

Rodizio restoran posećuju i poznate ličnost ali i ličnosti iz džet seta Srbije. Jedna od najpolarnijih pevačica na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, primećena je kao redovan gost. 

 

ceca rodizio

 

Za sve ljubitelje kvalitetnog vina, Rodizio u ponudi ima čak 52 vrste. Ova široka vinska karta parira najeksluzivnijim restoranama širom sveta i sigurni smo da će te pronaći barem jednu vrstu koja je baš po vašem ukusu. A za sve one koji uživaju u koktelima, Rodizio restoran u ponudi ima koktele napravljene po originalnoj recepturi.

 

U ponudi možete probati espresso, u odnosu 70:30 (arabika:robusta)  kao i single origin 100% arabika iz Brazila (najkvalitetnija kafa). Ono što moramo da naglasimo je da se kafa priprema na najsofisticiranijem aparatu, u trenutku pisanja ovog teksa jedinim u Srbiji po našem saznanju, Astoria Storm.

 

Specifični ukusi i sam doživljaj hrane, izuzetno ljubazno osoblje zajedno sa nesvakidašnjim enterijerom čine ovo mesto neverovatno posebnim i drugačijim od ostalih – zato i jeste premium.

 

RODIZIO RESTORAN ADRESA

Rodizio restoran nalazi se na fantastičnoj lokaciji koja se lako pronalazi, u pitanju je adresa Milutina Milankovića 11c, Beograd.

 

RODIZIO RESTORAN KONTAKT

Ukoliko biste želeli da posetite ovaj sjajan restoran i uživate u čarobnim ukusima gastronomskim specijalitetima, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali najbolje mesto za vas.

 

Slike Rodizio restoran

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Rodizio restoran

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Pavlito Pokito
Pavlito Pokito
Jel ovo restoran koji drži Cecin dečko i gde izlazi Ceca? Obećava mesto. Favela fazon.
19.01.2021.
Nikola
Nikola
Fantastično mesto!
21.10.2020.