Supermarket Deli
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Supermarket Deli

Rezervacija Supermarket Deli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Topličin venac 19-21, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Supermarket Deli je mesto gde se susreću najrazličitiji ukusi i gde ćete sa sigurnošću tvrdimo, doživeti pravu eksploziju ukusa. U samom centru grada imaćete priliku da uživate i u prijatnom ambijentu i u pravoj prijateljskoj atmosferi.

 

SUPERMARKET DELI BEOGRAD

Supermarket Deli Beograd priprema međunarodne specijalitete čiji ukusi će vam se veoma dopasti jer se pripremaju na osnovu jedinstvenog recepta. Pridaju puno pažnje kako bi na pravi način izvukli najbolje je svakog jela. U odnosu na druge restorane , Supermarket Deli može se pohvaliti vrlo bogatim i raznovrsnim menijem.

Na meniju ćete pronaći meksičke, indonežanske, italijanske, francuske, španske i domaće specijalitete na koje nećete ostati imuni a mi vam garantujemo da ćete potpuno uživati. Uživaćete i u raznim pićima kao što su vina, sveže ceđeni sokovi i i odlična kafa koja je za dobro jutro savršena.

Ne smemo propustiti da pohvalimo i njihove sjajne deserte i belgijske kolače koji su idealni nakon kvalitetnog obroka u Supermarketu Deli.

Enterijer lokala je tipičan industrijski i jednostavan ali sa puno šarma. Sitni detalji kao i sjajna baštica tokom letnjih dana učiniće da vam svaki dan započne onako kako treba.

 

 

SUPERMARKET DELI ADRESA

Fantastični Supermarket Deli nalazi se na sjajnoj lokaciji u samom centru grada, na adresi Topličin venac 19-21, Beograd.

 

SUPERMARKET DELI KONTAKT

Ukoliko biste želeli da posetite sjajni Supermarket Deli i isprobate fantastične gastronomske specijalitete, možete nas kontatirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Supermarket Deli

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Supermarket Deli

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 7 =
(0) Komentara