Splav Daska i veslo
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Splav Daska i veslo

Rezervacija Splav Daska i veslo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobođenja bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 22:00

Muzika

Prigodna muzika

Dobrodošli u jedan od najlepših splavova u Beogradu splav Daska i veslo gde ćete doživeti nešto potpuno drugačije. Ovo nije sasvim običan splav, ovo je mesto koje spaja uživanje i sport. Pored druženja i opuštanja imate priliku da iskusite veslanje na dasci tačnije, stand up paddling.

 

SPLAV DASKA I VESLO BEOGRAD

 

Splav Daska i veslo Beograd predstavlja jedan potpuno interesantan koncept gde ćete uživati na reci uz najbolje sup daske koje su poslednjih godina izuzetno popularne. Ukoliko volite adrenalin i jedinstvenu zabavu, splav Daska i veslo je mesto koje morate posetiti. 

Pored odlične klope i najboljih koktela, uživaćete sa vašim prijateljima u veslanju i specijalnim setovima DJ-eva koji ove svakog vikenda vrte muziku. Vikendi su rezervisani za magičan matinee na reci, a tokom cele nedelje organizovne su obuke za veslanje, razlgledanje grada sa sup daske, opušteno sunčanje na pontonu i live svirke.

Posebnu zanimljivost predstavlja mogućnost da kupite svoju sup dasku i iskusite ovaj sport kad god poželite. 

Što se klope tiče, uvek sveža i jedinstvena, uživaćete u najrazličitijim zalogajima koji će vam oduzeti dah. Tu je i bogata ponuda raznovrsnih pića, ali akcenat je na odličnim koktelima čija je ponuda takođe bogata.

Za nezaboravno leto i pravo uživanje, posetite splav Daska i veslo!

 

 

SPLAV DASKA I VESLO ADRESA

 

Sjajni splav Daska i veslo nalazi se na odličnoj lokaciji, na Keju Oslobođenja bb, Beograd.

 

SPLAV DASKA I VESLO KONTAKT

 

Ukoliko želite da psoetite splav Daska i veslo, možete rezervisati mesto putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Daska i veslo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Daska i veslo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara