Diamond Garden
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Diamond Garden

Rezervacija Diamond Garden

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

Diamond Garden mesto uživanja i dobrog provoda. Bilo da ga doživljavate u ulozi domaćina ili gosta. Ako tražite čaroban i jedinstven ambijent za svečanu atmosferu za važan događaj, ili venčanje o kakvom ste oduvek maštali, ili elegantan prostor za promociju, prezentaciju, konferenciju ili neki drugi sličan korporativni događaj... Onda je Diamond Garden zahvaljujući savremenoj arhitekturi sa restoranom, bazenom, velikim otvorenim prostorom i mogućnosti prilagođavanja skoro svakoj vašoj zamisli pravo mesto za vas.

Diamon Garden idealan je za venčanja. Sa savremeno koncipiranom arhitekturom, vrhunskom rasvetom i ozvučenjem pruža vam bezbroj mogućnosti da stvorite idealnu atmosferu i da jedina stvar o kojoj ćete brinuti bude provod sa gostima.

Ako vam je potrebno odmor za dušu ili utočište za uživanje, plavo nebo, tišina i mir posetite centralni deo Diamond Gardena sa bazenom i opuštenim i raskošnim ambijentom okolo njega. Uživajte na ležaljkama i toplom suncu ili se osvežite za šankom.

Atraktivan i otmen ambijent i profesionalna usluga restorana Diamond Garden učiniće vašu posetu još prijatnijim i uzbudljivijim iskustvom. Restoran nudi A la carte meni kao dobru ideju u bilo kojoj prilici, nebitno da li je to ručak sa porodicom, poslovni sastanak ili neka pauza za ručak u nekoj od okolnih firmi.

Ukoliko želite da organizujete neki važan događaj, godišnjicu, rođenadan, dogovarate posao, promociju, prezentaciju, i da ne bude ništa manje nego spektakularno? U Diamond Gardenu imate sve mogućnosti i našu pomoć u organizaciji u onoj meri koja vam je potrebna uvek na raspolaganju. Diamond Garden takođe ima sobe na raspolaganju ako želite da se odmorite i pobegnete na kratko od svega.

Rezervišite vašu specijalnu ili poslovnu priliku, proslavu ili odmor na broj 062/262-212.

ADRESA Diamond Garden

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Diamond Garden

Napomena za rezervacije

Cene pića

Diamond Garden

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 5 =
(2) Komentara

Marijana Babic

Pravila sam svadbu u Diamond Gardenu i mogu reci samo svaka cast! Mesto je carobno, prelepo, i sto se tice usluge i organizacije sve je bilo onako kako je dogovoreno, svi i mi smo bili veoma zadovoljni! Hvala vam.
01.06.2017. by Marijana Babic

Ivana Stefanovic

Mesto izgleda čarobno! Zaista kao iz bajke!
30.05.2017. by Ivana Stefanovic