Restoran Trpeza
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Trpeza

Rezervacija Restoran Trpeza

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Nebojšina 6, Vračar, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran Trpeza mesto gde totalno zaboravite da ste u centru vreve i gradske gužve, nalazi se u Karađorđevom parku, ušuškan u tišini i predivnom zelenilu.

U luksuznom enterijeru i opuštajućoj atmosferi serviraju se najkvalitetnija i najukusnija tradicionalna srpska jela za Vaš užitak. Jelovnik i usluga restorana ispunjavaju najviša očekivanja i najviše standarde ugostiteljstva. Kapacitet restorana je 60 sedišta, sa još 60 u bašti, koja je klimatizovana posebnim sistemom uz pomoć vodene pare.

Idealan ambijent za svečane proslave, porodična slavlja, poslovnih ručka i večera, predavanja, koktela, organizaciju prezentacija i drugih svečanosti, sa svojom trpezom i izuzetno ljubaznim osobljem.

Sa velikim zadovoljstvom upućujemo Vam poziv za put kroz naš svet gastronomskih kreacija. Želja nam je da iz mreže modernog i tradicionalnog izvučemo za Vas pravi užitak ukusa.

Preporuka: Srpska srednjovekovna jela, autentičnost koju ćete samo ovde osetiti.

ADRESA Restoran Trpeza

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Trpeza

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Trpeza

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 7 =
(1) Komentara

Nalev Janko

Restoran Trpeza je najpovoljniji restoran u Beogradu sa odlicnim kvalitetom hrane. Mislim da kuvar ima michelinovu zvezdicu.
08.05.2017. by Nalev Janko