Restoran Ušće
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Ušće

Rezervacija Restoran Ušće

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

 

Adresa: Bulevar Ušće bb, Novi Beograd, Beograd

Info&Rez: 062/780-100

U neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti, preko puta kalemegdanske tvrđave, na levoj obali Save nalazi se restoran Ušće. Priznatog renomea i dugom tradicijom, sa novim ruhom prkosi najezdi splavova. Objekat je kao rezultat arhitektonskog dela arh. Maksimovića i enterijerskog uređenja poznatog beogradskog boema i slikara Maria Maskarelija, ušao u udžbenike oblasti arhitekture kao prvi javni objekat savremene arhitekture. Poseduje lokaciju na najlepšem mestu Beograda, često korišćenom za snimanje spotova, filmova i reportaža jer se tu u vodama Save preslikavaju stare zidine Saborne crkve, Kalemegdana i staklenih fasada Novog Beograda. Na mestu gde se mimoilaze i sidre jahte i tankeri, bele lađe pune svetskih turističkih nomada, šlepovi i ribarski čamci.

Na takvoj i toj lokaciji se nalazi restoran Ušće, staklen i sav u zelenilu sa restoran salama sa kapacitetom od 120 sedišta, 180 sedišta sa dve letnje restoran terase (otvorena i pokrivena), dve kafe terase sa 120 sedišta, kafe salom od 60 sedišta i aperitiv barom sa 30 sedišta.

Umorni ste od užurbanosti, posla, gradske buke, turističkog obilaženja beogradskih znamenitosti, šetnji stazama pored Dunava i Save, i hoćete ličnim ili poslovnim prijateljima da pokažete lepotu i uvažavanje ove lokacije, hoćete da dobijete vrhunsku uslugu, ili hoćete da oduševite svoju lepšu polovinu, pustite vode Save da ponesu Vaše frustracije i brige i posetite restoran Ušće gde ćete biti dočekani, opsluženi i ispraćeni visoko stručnim ugostiteljskim profesionalcima, a pre svega dobrim domaćinima.

Restoran Ušće nudi specijaltete internacionalne i domaće kuhinje sa veoma bogatom ponudom specijaliteta rečnih i morskih riba, kao i vrlo bogat izbor vina iz svih poznatih vinarija. Takođe po povoljnim cenama nudi menije za poslovne i svečane prijeme (švedske stolove, bankete, svadbe, koktele, itd.. ). U večernjim satima ima animir i muzički program, za potrebe prezentacija ili svečanosti dopunjava se folklorom.

ADRESA Restoran Ušće

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Ušće

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Ušće

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(1) Komentara

Restoran Usce

Restoran je bas moderan, na dobrom mestu, klopa je brutalna. Vredi posetiti!
30.05.2017. by Restoran Usce