Ana Mašulović

(1)

 

Ana Mašulović je srpska pop pevačica rođena 1989. godine u Beogradu, a javnosti je poznata kao jedna od članica grupe Ministarke.

 

ANA MASULOVIC BIOGRAFAIJA


Interesovanje za muzikom i pevanjem Ana Masulovic pokazivala je još kao mala, a završila je nižu muzičku školu za violinu. Svoju muzičku karijeru započela je sa hip hop muzikom, gde je sarađivala sa Cvijom, Reljom Popović, grupom Elitni Odredi i sa drugima. Nakon toga, počela je da peva prateće vokale sa mnogim pevačima i pevačicama, ali i u horovima. Pevala je u horu za Diznijeve crtane filmove kao što su Pepeljuga, Lepotica i Zver, Pokahontas, Priča o igračkama i mnogi drugi. Nakon toga, dobila je poziv da peva prateće vokale u grupi Ministarke.

Sa grupom Ministarke snimile su nekoliko sjajnih pesama, ko što su Poplava (Duet sa Acom Pejovićem), Duni Vetre, Mrtav ili živ, Zver (duet sa Sašom Matićem) i mnogi drugi.

Trenutno nastupa solo po brojnim lokalima u Beogradu kao što su Cross, Le petit Bistro, Time OutSanto Domingo barrestoran CrossKonzulat Waterfront, restoran Košnica, restoran Hyde Park, restoran Nebo i zemlja itd.

 

ANA MAŠULOVIĆ NOVA GODINA

 

Još uvek se pamti i prepričava Nova godina za koju je Ana napravila nezaboravnu atmosferu u sjanom ambijentu Le petit Bistro kafea.

S obzirom da su Anini redovni nastupi neverovatni, samo zamislite kako tek izgleda doček Nove godine sa njom. Ona odlično zna kako da napravi vrhunski štimung i najluđu noć učini spektakularnom.

Ukoliko poželite da u narednu Novu godinu i vi uplovite u društvu Ane Mušulović, informacije i rezervacije vas čekaju na kudaveceras.rs.

 

ANA MASULOVIC PESME 


Ana Masulovic je tokom svoje karijere sarađivala sa mnogim poznatim pevačima i pevačicama sa kojima je snimila pesme. Na početku svoje karijere, dok je bila u hip hop muzici, snimila je nekoliko pesama koje možete poslušati na linku ispod. Neke od njenih pesama su Ništa više, Nekad niko, Samo ona zna

 

 

KONTAKT
 

Ukoliko vam je potreban bend za proslave ili atraktivna pevačica ili pevač koji će napraviti sjajnu atmosferu na vašoj proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi