Diana Mihajlović

(0)

DIANA MIHAJLOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Diana Mihajlović rođena je 1996. godine u Rusiji, a danas živi u Smederevu. Svoju pevačku karijeru počela je učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 17/18. Svojim izgledom i nastupom na sceni oduševila je članove žirija.

 

DIANA MIHAJLOVIĆ NASTUPI

 

Diana Mihajlović je nastupala u beogradskim kafanama, splavovima i noćnim klubovima, a neki od njih su: Kafana Sipaj, Ne Pitaj, Na Vodi Kafana, Gradska Kafana i mnoge druge.

A gde će Diana Mihajlović nastupiti za doček Nove godine, saznaćete ukoliko posetite Nova godina Beograd gde vas očekuju aktuelne informacije o svim organizovanim dočecima u srpskoj prestonici, nadaleko čuvenoj po najboljem noćnom provodu.

Pored nastupa po kafanama i klubovima, Diana Mihajlović često gostuje i na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, kao i ostale vrste proslava.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: