Dženan Lončarević

(0)

DŽENAN LONČAREVIĆ BIOGRAFIJA


Dženan Lončarević je srpski pop pevač koji je rođen 10. aprila 1975. godine u Prijepolju. Muzičku karijeru započeo je po lokalnim kafićima i klubovima, a javnost ga je upoznala kada su snimci njegovih nastupa počeli da se šire po internetu.

Nakon završene osnovne škole u Prijepolju, Dženan odlučuje da srednju muzičku školu upiše u Sarajevu, gde je istu i završio. I pored toga što je harmonika bila prvi instrument koji ga je zainteresovao, ipak se odlučio za gitaru. Već u drugom razredu osnovne škole počeo je sam da uči da svira gitaru, s obzirom da nije pohađao nižu muzičku školu, za upis u srednju muzičku školu pripremala ga je jedna od poznatijih profesorica muzike iz Prijepolja, Adila Topčibašić.

Posle uspešnih svirki po Prijepolju i okolini, Dženan je 2006. godine po prvi put nastupao po beogradskim klubovima, gde je vrlo brzo stekao status muzičara koji pravi fenomenalnu atmosferu. Svoj prvi album izbacio je 2007. godine pod nazivom Nikome ni reč, a naslovna pesma je postala veliki hit i jedna od najslušanijih njegovih pesama ikada.

 

DŽENAN LONČAREVIĆ PESME I ALBUMI


U dosadašnjoj karijeri izbacio je pet albuma i veliki broj singlova od kojih se neki i dan danas slušaju. Albumi koje je izbacio su:

- Nikome ni reč (2007)

- Dobro je to (2009)

- Zdravo dušo (2011)

- No. 4 (2013)

- Dva su koraka (2015)

Njegovi naslušaniji hitovi današnjice su: Nikome ni reč, Laku noć, Odavde do neba, Cvete beli i još mnogo drugih. Duete je snimio sa Tropico bendom, Zoricom Brunclik, Aco Pejović, Emina Jahović i drugi.

Dženanovu poslednju pesmu koju je izbacio na YouTube možete poslušati na linku ispod:
 

 

DZENAN LONČAREVIĆ NASTUPI


Kakav je pevač zapravo Dženan govori to da je nastupao u gotovo svim poznatim beogradskim klubovima, a neki od njih su klub Kasina, splav Port i drugi. Održavao je velike koncerte na poznatim lokacijama u Beogradu kao što su Tašmajdan i Sava Centar.

Nastupao je sa mnogobrojnim poznatim muzičkim zvezdama naše scene, a oni su: Ivana Selakov, Aca Lukas, Tropico bend, Lexington bend i mnogi drugi.

 

DŽENAN LONČAREVIĆ NOVA GODINA

 

Dobro je poznato da vas uz Dženana očekuje vrhunski provod za doček Nove godine, što je nebrojeno puta već pokazao i dokazao.

Izdvojićemo samo neke od spektakularnih novogodišnjih nastupa Dženana Lončarevića o kojima se i dan danas priča:    

  • doček 2023. godine, hotel Sheraton, Novi Sad
  • doček 2022. godine, Gorski Hotel & Spa, Kopaonik
  • doček 2020. godine, Veliki trg u Zemunu
  • doček srpske Nove godine 2020, klub Kasina
  • doček 2019. godine, Trebinje, koncert na otvorenom
  • doček 2018. godine, Trg Krajine, Banjaluka, zajednički nastup: Dženan Lončarević Toni Cetinski, Nikola Rokvić, Lexington bend, Ivana Peters,
  • doček srpske Nove godine 2018, plato u Bulevaru kralja Aleksandra, Beograd, zajednički nastup Dženana Lončarevića i grupe Miligram

Kada je u pitanju predstojeća Nova godina i neponovljiv provod kakav samo Dženan Lončarević može da priredi, informišite se o svim detaljima na našem portalu www.kudaveceras.rs i rezervišite svoje mesto na vreme. 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: