Ivana Selakov

(1)

IVANA SELAKOV BIOGRAFIJA

 

Ivana Selakov je rođena 8. novembra 1978. godine u Beogradu, a odrasla je u Somboru gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle srednje škole najpre je studirala na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, da bi 2002. godine diplomirala Dizajn zvuka i muzičku produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Dve godine je bila članica grupe Beauty Queens sa kojom je 2007. godine učestvovala na pesmi Evrovizije i odnela pobedu Srbije sa Marijom Šerifović. Dobitnica je pre 15 nagrada za duet godine, hit godine, kao i nagradu za najboljeg ženskog izvođača. Preko devet godina se bavi edukacijom mladih vezano za vokalnu tehniku i pevanje.

 

 

IVANA SELAKOV DISKOGRAFIJA

 

Ivana Selakov je u dosadašnjoj karijeri izbacila tri albuma i preko petnaest singlova. Albumi koje je objavila su:

  • Sreća (2010)
  • Probijam led (2012)
  • S.O.S. (2016)

 

Takođe, sarađivala je sa velikim brojem poznatih pevača sa kojima je snimila duete. Neki od tih pevača su Aca Lukas, Darko Radovanović, Mirza Selimović i mnogi drugi.


Jednu od njenih najpopularnijih pesama možete poslušati na linku ispod: 
 

 

IVANA SELAKOV NASTUPI

 

Iza sebe ima jako veliki broj nastupa na svadbama, venčanjima, privatnim i korporativnim proslavama, takođe Ivana Selakov je čest gost po beogradskim noćnim klubovima, kafanama i splavovima. Neki od tih lokala su: Kafana Tarapana, klub Port by Community, splav KartelGradska Kafana i mnogi drugi. 

 

IVANA SELAKOV NOVA GODINA

 

Ivana Selakov Nova godina sinonim je za jedan od najveselijih i najtraženijih novogodišnjih nastupa u regionu.

Ova sjajna umetnica i ponosna vlasnica brojnih hitova za doček 2022. priredila je veličanstvenu najluđu noć u hotelu Mona Plaza na Zlatiboru.

Ukoliko želite da za sledeći doček Nove godine budete i vi deo jedinstvene praznične atmosfere kakvu samo Ivana Selakov ume da napravi, posetite kudaveceras.rs i obezbedite mesto na vreme.

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da vam popularna zvezda naše muzičke scene ulepša vašu proslavu, bila to svadba ili venčanje, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp) 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: