Gabrijela Pejčev

(2)

GABRIJELA PEJČEV BIOGRAFIJA

 

Gabrijela Pejčev je srpsko – bugarska pevačica rođena 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu gde je i odrasla.

Na sebe je privukla pažnju učešćem u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde gde je u večini slučajeva pevala pesme Svetlane Cece Ražnatović. Pored vokalnih sposobnosti, Gabrijela se istakla i atraktivnim izgledom koji publiku nisu ostavili ravnodušnim.

 

GABRIJELA PEJČEV NASTUPI

 

Nakon učešća u Pinkovim Zvezdama Gabrijela Pejčev je stekla popularnost, te je počela da nastupa u beogradskim noćnim klubovima, a neki od tih noćnih klubova su: splav Bridge, klub Gotik i mnogi drugi.

Takođe, Gabrijela veoma često nastupa sa kolegom Acom Živanovićem, čak su i snimili jedan duet koji možete poslušati na linku ispod:

 

 

GABRIJELA PEJČEV NOVA GODINA

 

Gabrijela Pejčev Nova godina sinonim je za vrhunski novogodišnji spektakl za koji se uvek traži karta više.

Senzacionalne nastupe za doček Nove godine, koji su oduševili sve prisutne i držali ih na nogama do zore, imala je u: restoranu Hollywood Voždovac,  hotelu Nota, gde je nastupila sa fantastičnim Dejanom Matićem, hotelu Polar Star, splavu Blaywatch i mnogim drugim ekskluzivnim prostorima u Beogradu i regionu.

A gde će atraktivna i harizmatična Gabrijela Pejčev učiniti da predstojeća Nova godina započne u najveselijem raspoloženju i vrelom ritmu, saznajte na kudaveceras.rs.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: