Ivana Elektra

(0)

IVANA ELEKTRA BIOGRAFIJA

 

Ivana Elektra je srpska estradna umetnica, muzikom se bavi od sedme godine, kada je imala prvi nastup pred 3000 ljudi u Domu vojske u Nišu, a u javnosti se predstavila 2007. godine sa albumom pod nazivom Spremna na sve. Na tom albumu pesmu je uradila sa tadašnjom grupom Luna, koja je bila pun pogodak za publiku.

Nakon ovog albuma, Elektra je napravila kratku pauzu do 2009. godine kada je izbacila pesmu u duetu sa Jovanom Perišićem, pod nazivom Šampanjac, a pesma je postala Ivanin zaštitni znak.

Tokom svoje karijere imala je nastupe na muzičkim takmičenjima i festivalima gde je dobijala razne nagrade.

Ivana u slobodno vreme voli da piše poeziju, čita knjige, a okušala se i u glumačkom svetu gde je igrala u holivudskom filmu ulogu supruge Erika Robertsa. Ivana je takođe 2015. godine učestvovala i u jednom od rijaliti programa.

Ivana Elektra veoma često nastupa po Evropi, a u Beogradu je nastupala sa kolegom Denijem Boneštajem na splavu Na Vodi Kafana. Takođe, veoma često nastupa i na svadbama i venčanjima širom Evrope a i regiona. 

 

IVANA ELEKTRA DISKOGRAFIJA

 

Ivana Elektra je u dosadašnjoj karijeri objavila jedan album i nekoliko pesama. Album je objavila 2007. godine pod nazivom Spremna na sve. A singl numere koje je objavila do danas su:

  • Šampanjac

  • Lomi mala

  • Havana

  • Prva liga, i druge.


Njenu najpopularniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod:IVANA ELEKTRA KONTAKT

 

Ukoliko želite da vašu svadbu ili venčanje krasi fantastična Ivana Elektra, možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke.

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara