Mahrina

(3)

 

 

Mahrina, čije je pravo ime Marina Cvetković jedna je od trenutno najpopularnijih muzičkih izvođača u Srbiji koja je javnosti postala poznata pre svega kao tiktokerka sa preko 100.000 pratilaca, a snimala je smešne i ironične klipove. Ubrzo se oprobala i na muzičkoj sceni, što je definitivno bio njen pravi put. Mahrina je izvođač izuzetnih vokalnih sposobnosti, što je kasnije i pokazala na muzičkoj sceni.

 

MAHRINA BIOGRAFIJA

 

Mahrina je rođena 1996. godine u Ivanjici, a završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu 2020. godine. Mahrina je po prvi put uplovila u muzičke vode 2015. godine kada se prijavila za učešće u takmičenju  Iks Faktor Adria, ali je ispala u bootcamp fazi šou-a. Nakon toga nastavila je da peva i snima, ali je ponovo prijavila u prvoj sezoni takmičenja IDJ Show gde je ušla u TOP 12 takmičara. 

Zahvaljujući tome dobija šansu da predstavi pesmu "Zmija" i snimi oficijalni video za novu pesmu "Šta,šta,šta". Njena mentorka na takmičenju bila je Teodora Džehverović, a zahvaljujući talentu i neverovatnoj harizmi, Mahrina je osvojila visoko 2. mesto u takmičenju.

 

MAHRINA DECKO

 

Mnoge interesuje još uvek ko je Mahrina i ko je njen dečko. Tokom početka njene muzičke karijere, javnosti je poznato da je Mahrina bila u emotivnoj vezi sa poznatim producentom Henny-jem. Henny je tvorac najpopularnijeg label-a Generacija Zed. U vezi su bili 2 godine, a kako kažu, ostali su u sjajnim odnosima i Henny joj i dalje pomaže oko muzičke karijere.

 

MAHRINA GODINE

 

Mahrina je trenutno najpopularnija pevačica novije generacije, i mnoge interesuju njene godine. Iako je kako smo rekli rođena 1996. godine, mlada je, talentovana i sledi joj zasigurno velika muzička karijera. Mnogi joj prognoziraju veliki uspeh, ali  već sada može se pohvaliti velikom popularnošću. 

Mahrina je snimila duet sa popularnom pevačicom Anom Kokić a njihova pesma broji trenutno nekoliko miliona pregleda.

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči talentovana Magrina:

 

 

 

 

MAHRINA NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sva aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i da li će i gde Mahrina nastupati za doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sve informacije, kupovinu karata i rezervacije.

 

KONTAKT

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača iz naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sve dodatne informacije.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi