Mahrina

(0)

 

 

Mahrina, čije je pravo ime Marina Cvetković jedna je od trenutno najpopularnijih muzičkih izvođača u Srbiji koja je javnosti postala poznata pre svega kao tiktokerka sa preko 100.000 pratilaca, a snimala je smešne i ironične klipove. Ubrzo se oprobala i na muzičkoj sceni, što je definitivno bio njen pravi put. Mahrina je izvođač izuzetnih vokalnih sposobnosti, što je kasnije i pokazala na muzičkoj sceni.

 

MAHRINA BIOGRAFIJA

 

Mahrina je rođena 1996. godine u Ivanjici, a završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu 2020. godine. Mahrina je po prvi put uplovila u muzičke vode 2015. godine kada se prijavila za učešće u takmičenju  Iks Faktor Adria, ali je ispala u bootcamp fazi šou-a. Nakon toga nastavila je da peva i snima, ali je ponovo prijavila u prvoj sezoni takmičenja IDJ Show gde je ušla u TOP 12 takmičara. 

Zahvaljujući tome dobija šansu da predstavi pesmu "Zmija" i snimi oficijalni video za novu pesmu "Šta,šta,šta". Njena mentorka na takmičenju bila je Teodora Džehverović, a zahvaljujući talentu i neverovatnoj harizmi, Mahrina je osvojila visoko 2. mesto u takmičenju.

 

MAHRINA DECKO

 

Mnoge interesuje još uvek ko je Mahrina i ko je njen dečko. Tokom početka njene muzičke karijere, javnosti je poznato da je Mahrina bila u emotivnoj vezi sa poznatim producentom Henny-jem. Henny je tvorac najpopularnijeg label-a Generacija Zed. U vezi su bili 2 godine, a kako kažu, ostali su u sjajnim odnosima i Henny joj i dalje pomaže oko muzičke karijere.

 

MAHRINA GODINE

 

Mahrina je trenutno najpopularnija pevačica novije generacije, i mnoge interesuju njene godine. Iako je kako smo rekli rođena 1996. godine, mlada je, talentovana i sledi joj zasigurno velika muzička karijera. Mnogi joj prognoziraju veliki uspeh, ali  već sada može se pohvaliti velikom popularnošću. 

Mahrina je snimila duet sa popularnom pevačicom Anom Kokić a njihova pesma broji trenutno nekoliko miliona pregleda.

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči talentovana Magrina:

 

 

 

 

MAHRINA NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sva aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i da li će i gde Mahrina nastupati za doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sve informacije, kupovinu karata i rezervacije.

 

KONTAKT

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača iz naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sve dodatne informacije.

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara