Henny

(21)

 

Miloš Stojković, poznatiji kao Henny, jedan je od naših najvećih i najpopularnijih izvođača u regionu koji je deo popularnog label-a Generacija Zed. Ono što mnogi en znaju, jeste da je upravo Henny tvorac ove izdavačke kuće koja je trenutno najpoznatija kod nas. Ono što je sigurno, jeste da celu ekipu čine veoma talentovani mladi muzičari koji su okupirali našu muzičku scenu.

 

HENNY BIOGRAFIJA

 

Henny je rođen u Beogradu, i iako prilično mlad, veoma brzo je razumeo kako funkcioniše domaća muzička scena i tako stvorio mesto kako za svoju kreativnost, tako i za sve druge koji ostaju verni svom fazonu i autentičnošću. Ono što izdvaja ceo label i Henny-ja na čelu istog, jete mogućnost da budete dosledni sebi i svojoj kretivnosti.

Henny je snimio nekoliko fantastičnih pesama koje su se našle na popularnoj listi YouTube Trending, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

Henny je do sada snimio nekoliko dueta a neki od ith pevača jesu sjajna Edita, dobro poznati Voyage, i drugi popularni izvođači. Poznato je da su i ova dva pevača deo label-a Generacija Zed, a pored njih deo ekipe su i Zera, Nucci, itd.

 

Da li će Henny za predstojeći doček Nove godine, možda, nastupiti u nekom od popularnih beogradskih klubova, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite naš portal kudaveceras.rs 

 

U nastavku poslušajte duet koji je Henny snimio sa Editom, kao i njegovu solo pesmu:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača iz naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina