Generacija Zed

(5)

 

Većina nas čula je za sada već ultra popularni label Generacija Zed odakle je većina trenutno najpopularnijih pesama izašla i doneo publici niz sjajnih novih muzičara.

 

GENERACIJA ZED BIOGRAFIJA

 

Generacija Zed je trenutno najuspešniji label u Srbiji koji je osnovan 2019. godine od strane Relje Torinna, Limenog i Henny-ja. U pitanju je sjajna ekipa koja je svojim spajanjem potpuno promenila muzički pravac i donela razne novitete i trendove u muzici.

Breskvica, Voyage, Nucci, Zera, Kobrica, Henny, Limeni, Popov Relja Torino, Laki Sosa, Maleni samo su neki od izvođača koji izdaju za sada već čuveni label Generacija Zed.

Pored velikog broja izvođača koji izdaju pesme za njih, ne sme se izostaviti činjenica da su pesme radili i Editi Aradinović, Cviji, Gasttozzu kao i mnogim drugim velikim zvezdama.

Činjenica je da se Generacija Zed neće ovde zaustaviti i da nas očekuje još mnogo sjajnih hitova u narednom periodu koji će nas kao i sve prethodne pesme dobro razmrdati.

 

 

U nastavku poslušajte nekoliko sjajnih hitova u čijoj produkciji je label Generacija Zed:

 

 

 

 

 

 

GENERACIJA ZED NOVA GODINA

 

Kako biste se informisali na vreme u kojim klubovima ćete imati prilike da sa sjajnim, najtraženijim muzičkim zvezdama okupljenim oko popularnog labela GENERACIJA ZED ludujete u najluđoj noći, obezbedili mesto i uživali u najboljoj novogodišnjoj atmosferi, pratite Nova godina Beograd. Očekuju vas najpotpunije informacije i najpouzdaniji način da izvršite željene rezervacije mesta.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog muzičara, bend ili DJ-a sa naše liste, to možete učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi