Sloba Bajić & Hua Hua Bend

(0)

 

SLOBA BAJIĆ I HUA HUA BEND BIOGRAFIJA

 

Pevača Slobu Bajića publika je mogla da upozna još 2003. godine na Budvanskom festivalu, a zatim je učestvovao na Beoviziji 2004. , 2005. i 2008. godine. Sloba Bajić je rođen u Prokuplju, gde je završio osnovnu muzičku školu za klavir i trubu. Nakon toga se prebacuje u Beograd gde završava srednju muzičku školu odsek za klavir i srednju muzičku školu odsek za trube. 1999. godine se pridružuje Beogradskoj filharmoniji, gde je i dan danas treća truba orkestra. Tokom cele godine imaju rezervisane nastupe, kako po splavovima, tako i po privatnim proslavama kao što su svadbe, venčanja i druge. Već duži niz godina pravi dobru atmosferu na popularnom splavu Hua Hua, gde ga prati istoimeni bend. 

 

Njegovu pesmu možete poslušati na linku ispod:
 

 

NASTUPI SLOBA BAJIĆ I HUA HUA BEND 

 

Za doček nove 2015. godine Sloba Bajić i Hua Hua bend su nastupali u hotelu Jugoslavija, zatim su za doček 2016. godine nastupali su u Atlantis Event centru a za doček nove 2019. godine su nastupali u restoranu Lobby.

 

 

KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara