Tamara Milutinović

(0)

TAMARA MILUTINOVIĆ BIOGRAFIJA

Tamara Milutinović je srpska pop – folk pevačica, učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda i bivša članica nekadašnje grupe Đavolice. Rođena je 25. aprila 1993. godine u Beogradu, gde danas živi i radi. Muzičku karijeru započela je učešćem u takmičenju Zvezde Granda, gde je 2015. godine uspela visoko da se plasira.

Po završetku takmičenja sa koleginicama Teodorom Džahverović i Goranom Babić pevala je u grupi Đavolice. Kao grupa snimile su duet sa Milanom Dinčićem Dinčom po nazivom Ćuti i vozi.
Nakon toga izbacili su još dve pesme, pa se grupa raspala par meseci kasnije jer je Gorana ostala u drugom stanju, a Teodora i Tamara su nastavile svoje solo karijere.

Kao solo pevačica Tamara je 8. januara 2017. godine predstavila svoju prvu pesmu Umetničko ime za koju je snimila i atraktivan spot. Odmah nakon toga su usledili nastupi po Srbiji i regionu, a u novembru iste godine Tamara izbacuje još jedan singl pod nazivom Hajde da zažmurimo koja za veoma kratko vreme postala pravi hit.

Njenu najslušaniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod: 

 

TAMARA MILUTINOVIĆ NASTUPI

 

Tamara Milutinović je vrlo čest gost u beogradskim noćnim klubovima, kafanama i splavovima, a neki od klubova gde je nastupala su: splav Kartel, Na Vodi Kafana, kafana Tarapana i mnoge druge.

Takođe, Tamara je vrlo aktuelna pevačica i na privatnim proslavama kao što je svadba ili venčanje, kao i druge vrste proslava.

 

TAMARA MILUTINOVIĆ NOVA GODINA

 

Tamara Milutinović važi za pevačicu koja puni klubove i zna da napravi fantastičnu atmosferu.

S obzirom da je za doček Nove 2022. godine odlučila da ne nastupa, već da Novu godinu dočeka u Atini sa voljenom osobom, mnogobrojni fanovi se nadaju da ove godine neće ostati uskraćeni za novogodišnji provod sa njom.

Nova godina se bliži, a da li će i gde atraktivna Tamara nastupiti, saznajte na kudaveceras.rs.

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: