Vlada Grujić

(0)

 

Vlada Grujić & band je jedan od najpopularnijih beogradskih bendova koji će vam priuštiti vrhunski provod svojim autentičnim nastupom. Ukoliko želite nezaboravan provod na vašoj prodlavi ovo je idealan bend koji će vam ispuniti svaku želju. 

 

VLADA GRUJIC I BAND BIOGRAFIJA

 

Vlada Grujić i band je bend koji postoji nekoliko godina i svojim spajanjem napravili su vrhunski spoj muzičara koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U pitanju su talentovani muzičari sa bogatim iskustvom od preko 10 godina i tačno znaju šta rade i kako da prirede pravi spektakl na svom nastupu.

Vlada Grujić & Band je bend koji često nastupa u najboljim beogradskim lokalima, a neki od njih su Baraka bašta, Baraka barrestoran Temperament, Shisha Hillrestoran Terminal, Pupin pub i mnogi drugi.

Takođe, oni koji su imali priliku da prisustvuju jedinstvenoj večeri sa njima, kažu da je Nova godina uz njihov nastup zaista nezaboravan doček Nove godine prepun pozitivne energije i lepih trenutaka.

Pratite novagod.com i otkrijte gde će ovi sjajni izvođači nastupiti za naredni doček i učiniti da vaša nova godina otpočne na najlepši mogući način.

 

Vlada Grujić nedavno je snimio sa Biljanom Milanović i cover za pesmu "Ti i ja" čija je pesma u originalu Saše Matića i Jelene Rozge.

 

U nastavku možete poslušati ovaj sjajan cover kao i jedan od sjajnih nastupa Vlada Grujić & Band:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend za privatnu proslavu, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi