Due Fratelli
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Due Fratelli

Rezervacija Due Fratelli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar kralja Aleksandra 248, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

Muzika

Lounge, Chill Out

Predstavljamo vam jedinstveni kutak u samom centru grada gde možete uživati i predahnuti od obaveza - Due Fratelli bar, mesto koje će učiniti da se potpuno opustite i uživate u najlepšim kafama u gradu. Bilo da ste u blizini ili ne, ovo je mesto koje morate posetiti.

 

DUE FRATELLI BEOGRAD

 

Due Fratelli Beograd predstavlja mesto za svaku priliku, za uživanje u jutarnjoj kafici, za poslovne sastanke ali i za večernje druženje sa prijateljima. Gotovo svakog vikenda možete uživati u akustičnim svirkama koje se savršeno uklapaju sa koktelima iz ponude koji imaju poseban ukus.

 

Due Fratelli Belgrade

 

Tokom vikenda atmosfera je dinamična i prijatna a svi posetioci uvek dobro raspoloženi i veseli. Ambijent Due Fratelli bara je takođe izuzetno prijatan, moderan a tople boje i po malo industrijski stil učinili su mesto opuštenim i za svaku priliku.

Bogata ponuda pića pruža mogućnost uživanja u svakom trenutku, a ukoliko ste ljubitelji kafe uživaćete u najraznovrsnijim ukusima koji će vas na pravi način razbuditi.

Due Fratelli bar nastao je sa idejom da svaki vaš dan ulepša i učini ga posebnim, kako dane tako i magične večeri ispraćeni akustičnim melodijama.

 

 

DUE FRATELLI ADRESA

 

Sjajni Due Fratelli bar nalazi se na Zvezradi, tačnije na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 248.

 

DUE FRATELLI KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite prelepi Due Fratelli bar i buete deo najlepših akustičnih svirki u gradu, rezervišite sebi mesto putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Due Fratelli

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Due Fratelli

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Rade
Rade
Jako lep lokal
09.07.2021.