Pub Hub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pub Hub

Rezervacija Pub Hub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Beogradska 196, Sremčica

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

Ako želite da se opustite se prijateljima uz piće, kvalitetno druženje i možda neku društvenu igru, Pub Hub čini se kao idealno mesta za vas i vašu ekipu.

 

PUB HUB BEOGRAD

 

Pub Hub nastao je da idejom da osveži sve ljubitelje opuštenog druženja uz pivo, vino i društvene igre. Prijatnog izlgeda i odlične ponude pića, Pub Hub postao je atraktivno mesto koje će vam pružiti pravu vrstu zabave. 

Tu je nezaobilazni Pikado koji nikada niej dosadan i pravo je zadovoljstvo igrati ga sa društvom, ili čak onima koje ćete ćete zahvaljujući igri upoznati.

Daleko od gradske gužve i vreve, uživaćete u kompletnoj ponudi i dobro atmosferi ovog sjajnog paba. Takođe, tu su i live svirke koje će vam sigurno ulepšati vikend i učiniti ga dinamičnim.

U ponudi je bogata ponuda piva, a ukoliko uživate u istim, Pub hub postaće vaše novo omiljeno mesto.

 

PUB HUB ADRESA

Daleko od gužve, nalazi se sjajni Pub Hub, a adresa bara je Beogradska 196, Sremčica. Taman toliko blizu da brzo stignete, a taman toliko daleko da uživate u pravoj intimi.

 

 

PUB HUB KONTAKT

Ukoliko želite da psoetite Pub Hub i uživate u pivu i pikadu, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mestp za vas i vaše prijatelje 062/262-212 (Sms, Viber, WhatsApp)

Slike Pub Hub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Pub Hub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Iva
Iva
Odlicno novo mesto daleko od guzve
18.01.2021.
Sve ponude Nova godina