Pub Hub
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Pub Hub

Rezervacija Pub Hub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Beogradska 196, Sremčica

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

Ako želite da se opustite se prijateljima uz piće, kvalitetno druženje i možda neku društvenu igru, Pub Hub čini se kao idealno mesta za vas i vašu ekipu.

 

PUB HUB BEOGRAD

 

Pub Hub nastao je da idejom da osveži sve ljubitelje opuštenog druženja uz pivo, vino i društvene igre. Prijatnog izlgeda i odlične ponude pića, Pub Hub postao je atraktivno mesto koje će vam pružiti pravu vrstu zabave. 

Tu je nezaobilazni Pikado koji nikada niej dosadan i pravo je zadovoljstvo igrati ga sa društvom, ili čak onima koje ćete ćete zahvaljujući igri upoznati.

Daleko od gradske gužve i vreve, uživaćete u kompletnoj ponudi i dobro atmosferi ovog sjajnog paba. Takođe, tu su i live svirke koje će vam sigurno ulepšati vikend i učiniti ga dinamičnim.

U ponudi je bogata ponuda piva, a ukoliko uživate u istim, Pub hub postaće vaše novo omiljeno mesto.

 

PUB HUB ADRESA

Daleko od gužve, nalazi se sjajni Pub Hub, a adresa bara je Beogradska 196, Sremčica. Taman toliko blizu da brzo stignete, a taman toliko daleko da uživate u pravoj intimi.

 

 

PUB HUB KONTAKT

Ukoliko želite da psoetite Pub Hub i uživate u pivu i pikadu, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mestp za vas i vaše prijatelje 062/262-212 (Sms, Viber, WhatsApp)

Slike Pub Hub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Pub Hub

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Pub Hub - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Pub HubPiće Pub HubHrana Pub HubCena Pub HubKontakt Pub HubSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Iva
Iva
Odlicno novo mesto daleko od guzve
18.01.2021.