Shisha bar Dvojka
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Shisha bar Dvojka

rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
rezerviši: 069/22-121-22
Online rezervacije

Rezervacija Shisha bar Dvojka

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 39е, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00h

Muzika

House, Rnb

Ukoliko ste uživalac kvalitetne nargile u različitim ukusima, onda će vas Shisha Bar Dvojka potpuno oduševiti u svakom smislu. Dođite ovde sa vašim najdražima, opustite se i doživite nezaboravno iskustvo u fantastičnom baru koji odiše elegancijom i jedinstvenim stilom.

 

 

SHISHA BAR DVOJKA BEOGRAD

 

 

Shisha bar Dvojka nudi vam dve opcije, da dođete preko dana popijete kaficu ili obavite poslovni sastanak ili da svratite u toku večeri i doživite sjajan izlazak, uživajući u čarobnim ukusima omiljene nargile.

S obzirom na to da u Beogradu, poslednjih godina, postoji sve više uživalaca u shishi, srpska prestonica u ponudi ima nekoliko nargila kafića i barova, ali Shisha bar Dvojka je jedan od najboljih, koji je otvoren sa misijom da udovolji svakoj vašoj želji.

 

 

Pored nargile, uživaćete i u neverovatnim koktelima koji će vas oduševiti ukusom i izgledom jer ih pripremaju najbolji barmeni, kao i u bogatoj ponudi različitih pića.

Enterijer Shisha bara Dvojke je prelep. Deluje luksuzno, a istovremeno opušteno, tako da će vam ovde biti zaista prijatno. Poseduje i neverovatnu baštu koju ćete obožavati tokom letnjih dana uz kaficu ili u večernjoj varijanti.

 

 

Takođe, muzika je vrlo prijatna i interesantna pa će vam opuštanje ovde posebno prijati. Sjajnu energiju koju poseduje Shisha bar Dvojka teško da ćete osetiti na nekom drugom mestu, pa ukoliko ste željni pozitivne energije i dobrih vibracija, obavezno posetite Shisha bar Dvojku.

 

 

SHISHA BAR DVOJKA LOKACIJA

 

Shisha bar Dvojka nalazi se na fantastičnoj lokaciji, između Novog Beograda i Zemuna, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 39e.

 

 

SHISHA BAR DVOJKA KONTAKT

 

Ukoliko želite da se uputite sa vašim prijateljima ka sjajnom Shisha baru Dvojka i potrebna vam je rezervacija, možete ih kontaktirati pozivom na broj 069/22-121-22 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Instagramhttps://www.instagram.com/shishabar2.nbgd/

Facebookhttps://www.facebook.com/shishabarbelgrade

Slike Shisha bar Dvojka

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Shisha bar Dvojka

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Najbolji bar sa nargilom u Beogradu!i naravno najlepši!
01.04.2020.