Shisha bar Dvojka
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Shisha bar Dvojka

Rezervacija Shisha bar Dvojka

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 39е, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

House, Rnb

Ukoliko ste vrsni uživalac kvalitetne nargile u različitim ukusima, onda će vas Shisha Bar Dvojka potpuno oduševiti u svakom smislu. Dođite ovde sa vašim najdražima i opustite se i doživite nezaboravno iskustvo u fantastičnom baru koji odiše elegancijom i jedinstvenim stilom.

 

 

NARGILA BAR DVOJKA BEOGRAD

 

Shisha bar Dvojka nudi vam dve opcije, da dođete preko dana popijete kaficu ili obavite poslovni sastanak, ili da svratite u toku večeri i doživite sjajan izlazak uživajući u čarobnim ukusima omiljene nargile. S’ obzirom da u Beogradu postoji sve više uživalaca u shishi tokom poslednjih godina, Beograd u ponudi ima nekoliko nargila kafića i barova , ali Dvojka je jedan od novijih koji se otvorio baš iz tog razloga kako bi mogao da udovolji svakoj vašoj želji.

Pored nargile uživaćete u neverovatnim koktelima koji će vas oduševiti ukusom i izgledom jer ih pripremaju najbolji baristi, kao i bogatom ponudom različitih pića. Enterijer Shisha bara Dvojke je prelep, deluje luksuzno ali svakako opušteno tako da će vam ovde biti zaista prijatno. Poseduje i neverovatnu baštu koju ćete obožavati tokom letnjih dana uz kaficu ili u večernjoj varijanti.

Takođe, i muzika je vrlo prijatna i interesantna pa će vam opuštanje ovde posebno prijati. Sjajna energija koju poseduje bar Dvojka teško da ćete osetiti na nekom drugom mestu pa ukoliko ste željni pozitivne energije i dobrih vibracija, obavezno posetite Shisha bar Dvojku.

 

 

 

SHISHA BAR DVOJKA LOKACIJA

Shisha bar Dvojka nalazi se na fantastičnoj lokaciji, između Novog Beograda i Zemuna, na adresi Bul. Mihajla Pupina 39e.

 

SHISHA BAR DVOJKA KONTAKT

Ukoliko želite da se uputite sa vašim prijateljima ka ovom sjajnom baru Dvojka i potrebna vam je rezervacija, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Shisha bar Dvojka

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Shisha bar Dvojka

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Najbolji bar sa nargilom u Beogradu!i naravno najlepši!
01.04.2020.