Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

(1)

Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

Kapacitet: 450 mesta

Parking: Veliki i obezbeđen parking

Kontakt: 062-262-212

Organizujte venčanje, poslovne proslave, modne revije, evente, maturske i apsolventske večeri na samo 3 km od strogog centra Beograda.

Banket sala hotela Jugoslavija je prostor od 750 kvm pogodan za organizaciju svih vaših proslava i događaja (450 mesta za sedenje).

U predbanketu nalazi se najveći Svarovski luster na svetu sa preko 40 000 kristala koji podiže ekskluzivnost ovom prostoru, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj Banket sali.

Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede!

Naš meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Lavazza.

Sve vaše želje naš tim će pretvoriti u stvarnost. Vaše je samo da se opustite i uživate taj dan.

Ako se pak pripremate da održite konferenciju, seminar ili predavanje, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.

Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.

Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.

 

 

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(1) Komentara

Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine

Hotel Jugoslavija ima zaista predivnu Banket Salu. Kompletno renovirana, ova sala je odlično mesto za proslavu firme, kongres, ali i za svadbu, proslavu i Novu godinu.
16.08.2019. by Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine