Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

(3)
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala
  • Hotel Jugoslavija Banket Sala

Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

Kapacitet: do 600 mesta

Parking: Veliki i obezbeđen parking

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Organizujte venčanje, poslovne proslave, modne revije, evente, maturske i apsolventske večeri na samo 3 km od strogog centra Beograda u banket sali Hotela Jugoslavija.

 

HOTEL JUGOSLAVIJA PROSLAVE


Banket sala hotel Jugoslavija proslave je prostor od 750 kvm pogodan za organizaciju venčanja kapaciteta od 200 do 500 ljudi, a za korporativne proslave kapacitet je do 600 ljudi.

U predbanketu nalazi se najveći Svarovski luster na svetu sa preko 40 000 kristala koji podiže ekskluzivnost ovom prostoru, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj Banket sali.

Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede. Kompletan meni za svadbe iznosi po osobi od 30e do 50e, a za korporativne proslave od 20e do 40e. Kompletne ponude menija za proslave možete pogledati na ovom linku.

Naš meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Lavazza.

Sve vaše želje naš tim će pretvoriti u stvarnost. Vaše je samo da se opustite i uživate taj dan.

Ako se pak pripremate da održite konferenciju, seminar ili predavanje, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.

Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.

Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.

 

BANKET SALA JUGOSLAVIJA SVADBE

Organizujte vašu svadbu u otmenoj banket sali hotel Jugoslavija i doživite iskustvo kakvo još do sada niste. Hotel Jugoslavija spreman je da bude domaćin vaše svadbe iz snova. 

 

HOTEL JUGOSLAVIJA KONTAKT 

Kontakt telefon za hotel Jugoslavija proslave je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Pozovite nas i pomoći ćemo vam u daljoj organizaciji vaše proslave. 

 

 

 

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

6 + 7 =
(3) Komentara

Milan

ja sam i dalje pod utiskom od naše korporativne proslave firme koju smo organizovali u ovoj nestvarnoj banket sali. Poseban pozdrav za organizatora naše proslave firmee!!!
13.03.2020. by Milan

Miloš

Prelep ambijent hotela jugoslavija za proslavu naše firme. Jedva čekam opet neku proslavu u banket sali hotela jugoslavija.. sve najbolje!
07.03.2020. by Miloš

Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine

Hotel Jugoslavija ima zaista predivnu Banket Salu. Kompletno renovirana, ova sala je odlično mesto za proslavu firme, kongres, ali i za svadbu, proslavu i Novu godinu.
16.08.2019. by Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine