Love House Event Hall
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ljubice Luković 5, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

400 osoba

Love House Event Hall je moderna svečana sala idealna za sve korporativne i privatne proslave. Nalazi se na obodima Zvezdarske šume, na samo 15ak minuta od centra grada.

 

LOVE HOUSE ZA PROSLAVE


Moderno dizajniran prostor sa neutralnim bojama i materijalima, Love House za proslave pruža vam slobodu da prostor dekorišete po vašim željama, kako bi atmosfera vaše privatne ili korporativne proslave bila na samom vrhuncu. Love House raspolaže kapacitetom do 400 osoba, privatnim apartmanima, servisnim prostorijama i parkingom za 200 vozila, tako da nećete imati brigu o vašem automobilu dok traje proslava.

Akcenat stavljen je na samoj arhitekturi i klimatizaciji, a visina plafona je 6 metara i sala je prostrana bez stubova, što utiče na temperaturu u sali koja je uvek optimalna i prijatna, a vazduh čist, bez neprijatnog mirisa cigareta i manjih vatrometa.

Love House se može pohvaliti profesionalnim osobljem, kao i sjajnim kulinarskim timom koji priprema hranu za vašu proslavu sa mnogo pažnje, ali i iskustva. Kompletno osoblje ima samo jedan cilj, a to je da se vaši gosti osećaju veoma prijatno i opušteno, kako bi vaša proslava prošla u najboljoj atmosferi.

 


love house event hall

 

LOVE HOUSE MENI ZA PROSLAVE


Što se tiče menija za proslavu, u ponudi se nalazi 5 menija, odnosno pet opcija posluženja, od kojih su dve varijante buffet posluženje odnosno švedski sto i tri set menija. Razlika između ove dve opcije je što buffet meni uključuje sva ponuđena jela iz menija, dok za set meni birate neka jela koja se nalaze u ponudi. Zbog velikog iskustva kulinarskog tima, meniji su podložni vašim potrebama, dijetetskim navikama ili verskim uverenjima.

 

LOVE HOUSE LOKACIJA


Svečana sala Love House
za proslave nalazi se na idealnoj lokaciji u mirnom delu Beograda, odnosno u Zvezdarskoj šumi. Tačna adresa svečane sale je Ljubice Luković 5, Beograd.

 

LOVE HOUSE KONTAKT


Termin za vašu privatnu ili korporativnu proslavu u ekskluzivnoj sali Love House na Zvezdari možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Ukoliko vam potrebni bendovi za proslave , možete pogledati ponudu na našem sajtu.

Slike Love House Event Hall
ADRESA Love House Event Hall

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nemanja
Nemanja
Neverovatna sala za proslave, osoblje je fantastično, a o ambijentu nemam reči. čista petica!
15.07.2020.