Restoran Grand Ada
- Rezervacije: 062-111-22-33
(4)

Adresa

Ada Ciganlija, Obrenovački drum 17, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 450 osoba

Restoran “Grand Ada” se nalazi na makiškoj strani Ade, na samo 7 kilometara od centra Beograda.

Jedna od najlepših sala, pogodna za sve vrste organizovanja poslovnih, svadbenih i rođendanskih ručkova, koktela, prezentacija, proslava godišnjica, firmi, matura...
Pored klimatizovane sale u sklopu restorana je i prelepa bašta.

Raspolaže kapacitetom od 100 - 350 mesta za venčanja, dok je kapacitet za korporativne proslave do 450 ljudi, i poseduje prostrani parking koji broji 300 mesta. Parking je "pokriven" video nadzorom i obezbeđenjem.

Besprekoran prostor restorana ukrasite po Vašim željama i idejama uz pomoć stručnog tima restorana zaduženog za dekorisanje prostora. Jelovnik restorana prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima. Cena kompletnog menija za venčanja iznosi od 27e do 40e, a za korporativne proslave od 20e do 40e.

Fontana koja se nalazi u centralnom delu restorana omogućiće vam da, bez obzira na vremenske uslove, fotografije sa Vašeg venčanja budu magične.

Jelovnik restorana pogledajte OVDE.

Sala Restorana Grand Ada je opremljena i vrhunskom profesionalnom rasvetom, poseduje video nadzor, plazma televizor i kožne stolice sa belim navlakama i okrugle banket stolove. U sklopu restorana nalazi se i mladenački apartman, kao i jos 7 apartmana za smeštaj gostiju.

Osoblje  restorana čine pre svega profesionalni i ljubazni kuvari, konobari i menadžeri koji se brinu o svim detaljima u toku Vaše svečanosti.

Bilo da je velika ili mala, Vaša proslava je dobrodošla u Restoran Grand Ada.

 

 

Slike Restoran Grand Ada
ADRESA Restoran Grand Ada

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Restoran Grand Ada
Restoran Grand Ada
Bez sumnje jedan od najboljih restorana za svadbe u Beogradu. A i šire! Sve pohvale i samo pohvale za Grandioznu Adu!
16.08.2019.
Najbolji restoran za svadbe, proslave i Novu godinu
Najbolji restoran za svadbe, proslave i Novu godinu
Idealna lokacija, veliki parking, prelep enterijer i eksterijer, ljubazni i nasmejani ljudi. Sve u svemu čista petica. Ako još imate priliku da čekate Novu godinu u Grand Ada restoranu e to je tek spektakl. Preporučujem! Ivan Pešić.
12.08.2019.
Marina
Marina
otmeno,eksluzivno stvarno svaka cast izgled hrana sve kako treba
23.05.2019.
Restoran Grand Ada
Restoran Grand Ada
Najkompletniji ekskluzivni restoran na Adi Ciganliji za svade iz Bajke. Poznat po odličnom menagementu i kao porodični posao gde se zna svaki red i gde je usluga zaista sjajna.
03.03.2019.