Buddha bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Buddha bar

Rezervacija Buddha bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Hercegovačka 14a/b, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11: 00 - 00:00

Buda Bar nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu, u luksuznom kompleksu Beograda na vodi i predstavlja pravi hedonistički kutak za sve ljubitelje eksperimentisanja sa najrazličitijim ukusima i drugim kulturama. Ovo je mesto koje će vam pružiti potpuno novi užitak.

 

BUDDHA BAR BELGRADE


Buddha bar Belgrade otvoren je konačno i u Beogradu, 23. godine nakon svog postojanja. Danas postoji u najvećim svetskim metropolama poput Pariza, Monte Karla, Londona, Dubaija, Marakeša a od sada i u Beogradu. Na samoj obali reke Save beograđani su dobili novo mesto koje pleni svojim ukusima, energijom i atmosferom. Spoj azijske gastronomije, jedinstvenih koktela, poslastica i savršene muzike čine ovo mesto veoma atraktivnim i privlačnim za posetu.

Ukoliko volite komfor i eleganciju, Buddha bar je savršeno mesta za vas.

 

BUDDHA BAR SRBIJA

Buddha bar Srbija učiniće svaku nedelju zanimljivom, uz različite organizacije koje podrazumevaju posetu sushi majstora, vrhunskih somalijera koji će vas upoznati sa vinima iz celog sveta kao i vrhunski šefovi kuhinje koji će vas ostaviti bez reči.

Enterijer je toliko čaroban da će vas ostaviti bez daha. Velika statua Bude nalazi se na samoj sredini lokala i daje poseban značaj celokupnoj priči po čemu je bar i dobio ime. Svaki detalj osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi na svakog posetioca ostavio poseban utisak.

 

BUDDHA BAR ADRESA


Luksuzni Buddha bar nalazi se na jedinstvenoj lokaciji i u samom centru zbivanja, u ekskluzivnom Beogradu na vodi, a adresa je Hercegovačka 14a/b, Beograd.

 

BUDDHA BAR KONTAKT


Ukoliko ste poželeli da posetite ovo čarobno mesto i osetite čari azijske kuhinje, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Buddha bar
ADRESA Buddha bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Brankica
Brankica
Jako lepo i luksuzno opremljeno mesto! Preporuka!
21.09.2020.