Konoba kod Goce i Renata
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Konoba kod Goce i Renata

Rezervacija Konoba kod Goce i Renata

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pančevački put 2g, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Konoba kod Goce i Renata je jedan od najstarijih ribljih restorana u Beogradu sa veoma prepoznatljivom tradicionalnom kuhinjom. 

riblji restoran beograd

RIBLJI RESTORAN BEOGRAD KONOBA KOD GOCE I RENATA


U ovom nesvakidašnjem restoranu na Dunavu možete uživati u ribljim specijalitetima poput riblje čorbe, ribljeg paprikaša, raznim vrstama sveže ribe pripremljene na specifičan način koji možete probati samo u ovom restoranu. Ono što je zanimljivo za ovaj restoran je da se sprema isključivo sveža rečna riba, koju alas uhvati na prelepom plavom Dunavu. Pored ribljih specijaliteta možete pronaći i specijalitete sa roštilja, razne poslastice kao i odlična domaća bela vina.

Ovaj riblji restoran ispod Pančevačkog mosta vam pruža i ugodan boravak kraj samog Dunava koji je udaljen od gradske buke i gužve, blizu centra a kao da ste na totalno drugom kraju grada u prirodi gde nema šta da vam poremeti vaš mir i vreme koje ste odvojili samo za vas i vašeg partnera.

Poseban akcenat na ambijent čini ogrmona terasa nad vodom sa pogledom na Dunav i Pančevački most, a terasa je idealno mesto u restoranu gde možete popiti najbolju, najfiniju i najkvalitetniju espreso kafu u Beogradu sa prelepim pogledom. Ova konoba će vam pružiti fantastičan i prijatan boravak uz romantično pucketanje kamina dok uživate u vašem omiljenom specijalitetu.

Što se tiče parkinga konoba poseduje veliki parking ispred restorana dovoljan za sve naše posetioce. A ukoliko ste ljubitelj čamca, skutera ili jahte, ovaj restoran poseduje malu marinu za goste koji se odluče da do nas dođu rekom.

U neposrednoj blizini konobe kod Goce i Renata nalazi se i restoran Bajaderica koji je prepoznatljiv po specijalitetu Praseća Bajaderica kome je teško odoleti.

 

KONOBA KOD GOCE I RENATA LOKACIJA


Konoba kod Goce i Renata
se nalazi na adresi Pančevački put 2g, Beograd, na levoj obali reke Dunav, nekoliko metara nizvodno od Pančevačkog mosta.

KONOBA KOD GOCE I RENATA KONTAKT

Broj telefona za rezervacije u konoba kod Goce i Renata je 062/262-212.

 

Slike Konoba kod Goce i Renata

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Konoba kod Goce i Renata

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Konoba kod Goce i Renata - Doček 2020

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Konoba kod Goce i RenataPiće Konoba kod Goce i RenataHrana Konoba kod Goce i RenataCena Konoba kod Goce i RenataKontakt Konoba kod Goce i RenataSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara