Mama Shelter
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Mama Shelter

Rezervacija Mama Shelter

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Mihaila 54A, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Mama Shelter je ekskuzivni restoran u srcu Beograda koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Na vrhu tržnog centra Rajićeva, nalazi se ovaj fenomenalan restoran. Mama Shelter je zapravo koncept koji nudi restoran, hotel, teretanu i nbezaboravan užitak. 

 

RESTORAN MAMA SHELTER BEOGRAD

 

Restoran Mama Shelter Beograd oduševiće vas svojim jedinstvenim i šarenolikim enterijerom koji ostavlja bez daha. Svaki delić restorana osmišljen je sa posebnom pažnjom i ekskluzivnim dizajnom što pruža pravi užitak.

Ovo je restoran za svaku priliku, jutarnju kaficu, poslovni ručak, proslave kao i za romantične večere u dvoje. Očekuje vas prava fuzija ukusa, a svako jelo pripremljeno je sa puno ljubavi i iskustva. Očekuju vas mediteranski ukusi, italijanska kuhinja kao i neizostavna deomaća. 

Svaki ukus je posebno osmišljen i jedinstven, zbog čega ćete se rado ponovo vratiti ovom restoranu. Očekuje vas i muzika tokom večeri, a za one koji žele dodtnu zabavu tu su i ping pong, stoni fudbal što čini ovaj restoran takođe jedinstvenim.

Magičan pogled iz restorana Mama Shelter je samo dodatni razlog zbog čega biste trebali da posetite restoran Mama Shelter i doživite nezaboravno iskustvo.

 

 

RESTORAN MAMA SHELTER ADRESA

 

Kao što smo pominjali, restoran Mama Shelter nalazi se u šoping centru Rajićeva, na adresi Kneza Mihaila 54A, Beograd.

 

 

RESTORAN MAMA SHELTER KONTAKT

 

Rezervišite mesto u restoranu Mama Shelter pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Mama Shelter

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Mama Shelter

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara