Mama Shelter
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Mama Shelter

Rezervacija Mama Shelter

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Mihaila 54A, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Mama Shelter je ekskuzivni restoran u srcu Beograda koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Na vrhu tržnog centra Rajićeva, nalazi se ovaj fenomenalan restoran. Mama Shelter je zapravo koncept koji nudi restoran, hotel, teretanu i nbezaboravan užitak. 

 

RESTORAN MAMA SHELTER BEOGRAD

 

Restoran Mama Shelter Beograd oduševiće vas svojim jedinstvenim i šarenolikim enterijerom koji ostavlja bez daha. Svaki delić restorana osmišljen je sa posebnom pažnjom i ekskluzivnim dizajnom što pruža pravi užitak.

Ovo je restoran za svaku priliku, jutarnju kaficu, poslovni ručak, proslave kao i za romantične večere u dvoje. Očekuje vas prava fuzija ukusa, a svako jelo pripremljeno je sa puno ljubavi i iskustva. Očekuju vas mediteranski ukusi, italijanska kuhinja kao i neizostavna deomaća. 

Svaki ukus je posebno osmišljen i jedinstven, zbog čega ćete se rado ponovo vratiti ovom restoranu. Očekuje vas i muzika tokom večeri, a za one koji žele dodtnu zabavu tu su i ping pong, stoni fudbal što čini ovaj restoran takođe jedinstvenim.

Magičan pogled iz restorana Mama Shelter je samo dodatni razlog zbog čega biste trebali da posetite restoran Mama Shelter i doživite nezaboravno iskustvo.

 

 

RESTORAN MAMA SHELTER ADRESA

 

Kao što smo pominjali, restoran Mama Shelter nalazi se u šoping centru Rajićeva, na adresi Kneza Mihaila 54A, Beograd.

 

 

RESTORAN MAMA SHELTER KONTAKT

 

Rezervišite mesto u restoranu Mama Shelter pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Mama Shelter

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Mama Shelter

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara