Restoran Asia Food
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Asia Food

Rezervacija Restoran Asia Food

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Milana 6, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kao jedan od vodećih restorana azijske i kineske kuhinje Asia food će vam probuditi sva čula i ostaviti vas bez reči. Spoj neverovatnih kombinacija ukusa odvešće vas pravo u ove daleke zemlje koje zasigurno imaju fantastične specijlitete.ASIA FOOD BEOGRAD

Asia Food broji nekoliko restorana u Beogradu, od toga dva restorana su u shopping centrima zbog neverovatne potražnje ovih restorana tj. njihovih specijaliteta koji se pripremaju sa puno pažnje. Gde god imali priliku da probate nešto iz Asia Food-a budite uvereni da je svuda hvana neverovatna, pritom je jedna od najzdravijih na svetu.

Simpatičan i moderno opremljen restoran u Kralja Milana učiniće vam se vrlo prijatnim za ručak ili večeru uz prijatelje ili porodicu. Idealno je za svaki obrok a nakon toga obavezno morate probati njihove poslastice.

Oni koji su imali priliku da posete nekoliko puta Asia Food restoran reći će vam da obavezno morate probati njihove supice. Kada je usluga u pitanju, ljubazno osoblje će vas uvek sa radošću dočekati tako da je celokupan ambijent očaravajući.

 

 

ASIA FOOD LOKACIJE

Asia Food restorani nalaze se na nekoliko lokacija a to su Kralja Milana 6 i Brankova 7, a što se tiće tržnih centara možete ih pronaći mall-ovima kao što su u Delta City, Tc Big Fashion I Ada Mall.

 

ASIA FOOD KONTAKT

Ukoliko želite da vam olakšamo večeru ili ručak rezervacijom stola za vas i vaše prijtelje, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran Asia Food

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Asia Food

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olja
Olja
Preukusno i prelepo! Preporuka!
28.03.2020.