Restoran Avenia
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Avenia

Rezervacija Restoran Avenia

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-22:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Avenia restoran je novo mesto u šoping centru BW Galerija koji odiše elegancijom i sofisticiranim stilom. Ukoliko želite da okusite magične ukuse i uživate u čistom hedonizmu, ovaj restoran postaće vaše novo omiljeno mesto.

 

RESTORAN AVENIA BEOGRAD

 

Restoran Avenia je prava prilika da okusite jela u kojima ćete osetiti čist luksuz. I sam enterijer restorana osmišljen je sa puno stila, u pitanju je moderna arhitektura i pruža potpuno uživanje i prijatnu atmosferu.

Restoran se nalazi u prizemlju i takođe, imaćete priliku da uživate u pogledu na reku što će vam pružiti dodatni ugođaj. 

Sva jela pripremljena su sa puno pažnje i znanja, i koriste se isključivo najvežnije namirnice za neodoljiv ukus koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Tu je i bogata ponuda najfinijih vina domaćih i stranih etiketa koja će upotpuniti vaše zalogaje i učiniće ih još ekskluzivnijim.

Za prefinjenost i pravi hedonizam, restoran Avenia je savršeno mesto za vas i vaše prijatelje.

 

RESTORAN AVENIA ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, restoran Avenia nalazi se u šoping centru BW Galerija, na prizemlju i u pitanju je adresa Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd.

 

RESTORAN AVENIA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Avenia, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Avenia

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Avenia

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(1) Komentara
Dragana
Dragana
Vrlo luksuzan restoran!
10.03.2021.