Restoran Azzaro Belville
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Azzaro Belville

Rezervacija Restoran Azzaro Belville

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 14j, Novi Beograd 11070

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kapacitet

90 sedećih mesta

Ušuškan među ataktivnim zgradama, skriven od gradske vreve, primamljivog izgleda, nalazi se restoran Azzaro Belville. Ukoliko tražite mesto sa ukusom, primamljivog enterijera, preukusnih zalogaja i mirno veče uz vaše najdraže, Azzaro je upravo mesto koje ćete upoznati i zavoleti.

 

AZZARO BELVILLE BEOGRAD

 

Ono što izdvaja ovaj restoran od većine, jeste upravo taj mir koji pruža ova atraktivna lokacija. Azzaro Belville postoji desetak godina i apsolutno je opravdao svoje postojanje kada su u pitanju gastronomski specijaliteti. Ovo je mirno mesto za dobar obrok i uživanje sa vašim najdražima. 

Za mirna jutra, tu je espresso Hausbrandt koji će vas i te kako razbuditi i učiniti jutro jednostavnijim.

U ovom restoranu osetićete najfinije internacionalne ukuse iz Engleske, Italije, Rusije, Kine i Turske i naravno naših srpskih specijaliteta koji će vas sigurno ostaviti bez teksta. Svojim vrlo kvalitetnim menijem potrudili su se da dočaraju svaki ukus koji ćete osetiti kod njih.

 

azzaro belville

 

Za vas kuva poznati i priznati kuvar Konstantin Katafaj koji je ujedno i pravio ovaj jedinstven jelovnik internacionalne kuhinje. Kada je enterijejr u pitanju, doživećete ljubav na prvi pogled. Malen, ušuškan, otmen, a opet restoran ima nešto posebno u sebi. Bez sumnje podseća na francuske restorane a opet sa dozom Italijanskog duha sa tirkizno plavim žaluzinama koje definitivno podsećaju na Mediteran i deluju veoma relaksirajuće.

Od pića imaju raznorazna kvalitetna pića, a ono što je posebno zanimljivo da recimo u kuvano vino stavljaju listiće nane što daje zaist fenomenalan ukus. Spoj sjajnog ambijenta, preukusne hrane i sjajnih pića jednostavno ćete poželeti da se ovde iznova vraćate.

Nakon kvalitetnog glavnog jela, možete se zasladiti vrhunskim kolačima koji su spremljeni na poseban način i sa posebnom pažnjom. Dočekaće vas uvek ljubazno osoblje koje će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. 

Oduševiće vas meni koji pored priloga i cene, sa strane imai sliku tako da već unapred znate kakvu porciju ćete dobiti. Ljudi koji posećuju ovo mesto uglavnom su lokalci, tako da nema uštogljene atmosfere i osećaćete se vrlo prijatno u restoranu Azzaro Belville.

Ukoliko se odlućite za ovaj restoran budite sigurni da se nećete pokajati, ovo je provereno kvalitetna preporuka od strane našeg žirija Kuda večeras.

 

 

AZZARO BELVILLE ADRESA

 

Sjajni restoran Azzaro Belville nalazi se na adresi Jurija Gargarina 14j na Novom Beogradu i ima vrlo pristupačan parking ukoliko dolazite kolima.

 

AZZARO BELVILLE KONTAKT

 

Menadzer restorana Azarro Belville je gospodin Srdjan Uštević koga direktno mozete kontaktirati za sve informacije i rezervacije na telefon 062-214-926.

 

Slike Restoran Azzaro Belville

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Azzaro Belville

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara