Restoran Careva ćuprija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Careva ćuprija

Rezervacija Restoran Careva ćuprija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar vojvode Mišića 79, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU CAREVA ĆUPRIJA

Restoran Careva Ćuprija odiše dugom srpskom istorijom i tradicijom, i važi za jedan od spomenika grada Beograda. Još davne 1847. godine naš istaknuti državnik Ilija Garašanin pominje Mehanu kod Careve Ćuprije kao jednu od državnih dobara grada Beograda. Upravo na istom mestu 150 godina kasnije nastavljena je duga tradicija pravih meraklijskih restorana, baš kao što se nekada radilo, sa naglaskom na autentični ambijent i vrsnu tradicionalnu srpsku hranu. 

Restoran nacionalne kuhinje Careva Ćuprija nudi ogroman izbor srpskih domaćih jela pripremljenih na starinski način. To su jela pravljena ispod sača, poput domaćeg hleba, krompira i pečenja, koja svakom jelu daju posebnu sočnost. Roštilj i pečenje sa ražnja su nezaobilazna jela svakog pravog srpskog restorana pa i našeg, a tu su i ostala klasična gotova jela uz hladna predjela. Za decu je pripremljen poseban dečiji meni.

Bogata karta pića podrazumeva veliki izbor domaćim i stranih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ali posebno su ponosni na vinsku kartu, koja sadrži 160 domaćih i stranih vina sortiranih po regionima, što predstavlja pravu riznicu za sve ljubitelje vina.

Sa ponosom ističu da su njihovi redovni gosti mnoga istaknuta srpska imena iz oblasti nauke, obrazovanja, glume, režije, sporta, estrade, politike i ostalih javnih sfera života, što podseća na dobru staru atmosferu nekadašnjih srpskih kafana, kada su restorani bila stecišta prave srpske elite.

Za sjajnu atmosferu su zaduženivrsni muzičari, koji muzičkim repertoarom vode goste u neke daleke, možda i zaboravljene kutke srpske tradicionalne muzike.

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Careva ćuprija:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran  Careva ćuprija:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Careva ćuprija.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Careva ćuprija.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Careva ćuprija: 062-262-212

Slike Restoran Careva ćuprija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Careva ćuprija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara