Restoran City Garden
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran City Garden

Rezervacija Restoran City Garden

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Knez Mihailova 54, TC Rajićeva, III sprat, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 22:00

Na uglu Knez Mihailove i Kalemegdana, upoznaćete pravi mali rajski kutak za vas, vaše posloven sastanke ili porodične ručkove. Ako ste maštali o čarobnom zalasku sunca, romantičnoj bašti i najlepšim ukusima, onda je restoran City Garden odličan odabir za vas.

 

RESTORAN CITY GARDEN BEOGRAD

 

Restoran City Garden Beograd postao je jedan od najlepših mesta u Beogradu koji posetiocima može priuštiti sve na jednom mestu. Od prijatnog ambijenta i intime do najfinijih ukusa pića i hrane. Ukoliko ste vrsni uživalac luksuza i komfora, bićete očarani ovim mestom.

Restoran je koncipitan tako da je svakako prijatan za opuštenu večeru, porodični ručak ili pak poslovni sastanak. Svaki deo restorana je prilagođen za svaku vašu priliku. Posebno izdvajamo panoramski pogled koji se prostire i gde možete imati Beograd na dlanu. Spoj domaćinskog ambijenta i modernog enterijera savršeno su se uklopili u internacionalne specijalitete koji se ovde pripremaju sa puno ljubavi.

Unutrašnji deo lokala odiše zelenilom i svećem tako da ćete se osećati potpuno opušteno i prijatno, kao i u baštici koja je uređena sa puno pažnje.

Pored neverovatnih specijaliteta, imaćete priliku da uživate u najfinijim vinima koja pristižu iz vinarija celog sveta, ali i iz naših krajeva, i savršeno se uklapaju uz svaki zalogaj.

 

RESTORAN CITY GARDEN ADRESA


Čarobni restoran City Garden nalazi se na adresi Kneza Mihaila 54, u shopping centru Rajićeva, na III spratu,a prepoznaćete ga po čarobnom pogledu koji se pruža iz ovog restorana.

 

RESTORAN CITY GARDEN KONTAKT

 

Ako poželite da posetite restoran City Garden i isprobate njihove jedinstvene specijalitete, možete nas kontaktirati kako bismo vam ostavili rezervaciju za vas i vaše prijatelje – 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Restoran City Garden

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Restoran City Garden

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sara
Sara
Jako lepo mesto i veoma elegantno!
16.09.2020.