Restoran Credo
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Credo

Rezervacija Restoran Credo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vase Čarapića 2-4, Trg republike, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 23:00

 

Zaplovite u svet čarobnih ukusa specijalnog restorana koji se nalazi na prvom spratu Courtyard by Marriott Belgrade City Center hotela - Credo restoran. Ukoliko ste zamišljali nesvakidašnji ambijent i vrhunsku uslugu, ovo je pravo mesto za vas.

 

RESTORAN CREDO BEOGRAD

 

Restoran Credo Beograd

 

Restoran Credo Beograd nastao je pre nekoliko godina sa željom da svim ljubiteljima internacionalnih ukusa doprinese na jedan poseban način svaki ukus. Svako jelo, svaki delić restorana osmišljeni su i pripremljeni sa posebnom pažnjom, zato vam garantujemo pravi užitak.

Restoran Credo nudi i čuveni "Topli zagrljaj iz Srbije" gde vas očekuje prava tradicija ukusa kojima svakako nećete odoleti. Pored vrsne gastronomije, očekuje vas i bogata ponuda pića, posebno kada je reč o vinu, gde je u ponudi pažljivo odabrana selekcija domaćih i stranih vina koja se savršeno uklapaju u svako jelo.

U restoranu Credo možete obaviti poslovni sastanak, popiti jutarnju kaficu ili uživati u romantičnoj večeri sa partnerom.

Ovo je restoran za svaku priliku i ugođaj kakav do sada niste doživeli. U restoranu će vas dočekati ljubazno osoblje koje će vam biti u svakom trenutku na raspolaganju.

 

RESTORAN CREDO ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, restoran Credo nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Vase Čarapića 2-4, Trg republike, Beograd.

 

RESTORAN CREDO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajni restoran Credo i uživate u njihovoj specijalnoj čaroliji, obezbedite sebi sto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Credo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Credo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara