Restoran Departman
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Restoran Departman

Rezervacija Restoran Departman

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 75, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

00:00 - 24:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Departman je novootvoreni restoran u popularnom naselju Savamala, i nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd.

Radno vreme Departman Lounge bar je non – stop, što znači da radi 24h bez prestanka i ono što je specifično za ovaj restoran je da u svakom trenutku možete doći da popijete i pojedete šta god poželite, jer i kuhinja radi non stop.

Ambijent ovog otmenog restorana ostavlja utisak elegancije i uglađenog izgleda, u kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima i perfektnom uslugom idealan je kao mesto za organizovanje vaših specijaling momenata, poslovnih ručkova ili bilo koja druga vrsta okupljanja koje planirate sa vašim najbližima ili sa vašim prijateljima.

Restoran Departman poseduje intimniji stakleni deo restorana namenjen je onima koji cene širinu pogleda, otvorenost i svežinu. Ovde se možete opustiti i osetiti slobodnim kao u bašti, ali ipak zaštićeni od vetra i loših vremenskih uslova koji su najavljeni za danas. 

Kada dođe lepo vreme i sunčani dani u ovom lounge baru se možete opustiti u prelepoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da ste u centru grada. 

Gurmanski specijaliteti koji se posebno ističu u ovom restoranu je cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, biftek spremljen po posebnoj recepturi šefa kuhinje, a od poslastica vam preporučujemo cheesecake sa nutelom koji zauzima posebno mesto u jelovniku.

Restoran Departman promenio je svoj naziv i od sada se zove Dep bar koji takođe nudi vrhunski užitak i visok kvalitet usluge u kojoj ćete uživati. 

 

DEPARTMAN RESTORAN KONTAKT

 

Broj telefona za rezervacije u restoranu Departman je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) 

Slike Restoran Departman

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Departman

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Mare the Bull
Mare the Bull
Najbolje mesto za izlazak u gradu. Deparman ima 4 odvojena prostora a jednu (top) muziku. Ko nije bio mnogo je propustio. Prelepi ljudi:)
19.01.2021.
Departman Restoran koji radi 0-24
Departman Restoran koji radi 0-24
Super je fora sa non stop radnim vremenom. Prelepo mesto:)
14.09.2020.
Milos
Milos
Zaista vrhunska klopa u centru Beograda! Ovaj bar Departman je nesto odlicno!
26.08.2020.
Spomenka
Spomenka
Zivim blizu Departmana i dolazim svaki dan ovde na neku ukusan obrok. Sjajno!!
13.02.2020.